Vandaag vertel ik jullie over Leitz Mybox® – He guys, wie mij volgt weet dat ik er van hou om fototjes te maken en met mooi servies te werken. OOPS, behalve servies is er steeds meer bijgekomen. Lees lepels, stokjes, glazen, mokken, servetten, handdoeken en nog meer freutels. Vorig jaar kocht ik een trolley om daar alles in te zetten. Het was de bedoeling dat het netjes zou blijven en de rest moest dan naar beneden, naar de berging waar ik nog meer props heb staan die ik niet zo vaak gebruik. Maar zoals je ziet is het niet echt gelukt. Er kwam steeds meer bij en nu is het gewoon een zooitje.

Aangezien het uit de hand begon te lopen en de BF dreigde dat hij mijn uitpuilende karretje op straat zou zetten vond ik het tijd voor een nieuw begin. Een geordend begin van 2018. Tidy house = tidy mind, dus ik begon aan het avontuur.

 Leitz Culinessa 1 3 1024x633 - Persoonlijk: Time to organise my props with Leitz Mybox® 

Opbergboxen van Leitz

Hoe vinden jullie deze boxen van Leitz? Ze zijn onderdeel van de geweldige lijn van Leitz MyBox®.. Ik vind ze geweldig en werd helemaal blij van mijn geordende styling props. Waarschijnlijk ken je LEITZ wel van de kantoorbenodigdheden, ordners en perforatoren, maar ze hebben dus ook deze geweldige opbergdozen. Van groot tot klein, en sommige passen ook in elkaar. Ze zijn o.a. verkrijgbaar bij Bol.com

Alle opbergdozen uit de Leitz MyBox® lijn zijn stevig, gemaakt van hoogwaardig plastic en BPA vrij. Ook hebben de Leitz MyBox® opbergdozen een hoogglans afwerking en zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren, tenminste een gekleurde rand aan de onderkant. Ik koos voor grijs/wit, maar je hebt ze ook in roze/wit, blauw/wit en lime groen/wit. Er zijn ook kleinere opbergdozen, die je weer makkelijk kunt combineren. Zo passen twee kleine dozen perfect bovenop een grote doos! Er zijn twee maten van de sorteertray met handvat en die passen beiden weer in een box. Er zittten ook langwerpige bakjes bij, die ze ook een sorteertray noemen en deze kun je ook nog eens stapelen. Ik heb nu eindelijk al mijn stokjes en bestek bij elkaar. Nou ja, voor nu ?

Leitz Culinessa 1 4 1024x683 - Persoonlijk: Time to organise my props with Leitz Mybox®Leitz Culinessa 1 8 715x1024 - Persoonlijk: Time to organise my props with Leitz Mybox®Leitz Culinessa 2 683x1024 - Persoonlijk: Time to organise my props with Leitz Mybox®

Ik heb behoorlijk wat weggedaan en verder de opbergdozen gelabeld dus weet ik vanaf nu precies waar wat in zit. Ik ben van plan om nog meer dozen te kopen (of moet ik juist meer spullen wegdoen???!!) want dan heb ik in ieder geval alles in dezelfde soort dozen en kan ik ze mooi stapelen. Scheelt weer ruimte en het ziet er ook nog eens heel strak uit!

Ook vind ik de grote sorteertray handig voor de spulletjes die ik wil fotograferen, bijvoorbeeld voor Valentijn binnenkort. Dan verzamel ik alles en houd het keurig op 1 plek.

Leitz Culinessa 1 5 1024x706 - Persoonlijk: Time to organise my props with Leitz Mybox®

Leitz Culinessa 1 6 1024x683 - Persoonlijk: Time to organise my props with Leitz Mybox®

Hoe bergen jullie alles op? Ik heb ook nog hulp nodig met mijn administratie, dat is niet te doen. Elke keer slingeren er van die papieren op onze bar en dat willen we gewoon niet meer.

I feel a new project coming up!

Leitz Culinessa 1 1024x748 - Persoonlijk: Time to organise my props with Leitz Mybox®

Screen Shot 2016 06 27 at 12.53.32 AM 300x113 - Persoonlijk: Time to organise my props with Leitz Mybox®
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met een bedrijf of merk. Echter lees je hier wel mijn mening.