Soms komt er op Social iets voorbij dat je aan het denken zet. Zo ook deze video die een ode aan de zondag brengt. Gemaakt om de nieuwe zondagse hypotheekservice van ABN AMRO te promoten. Na het zien van deze Youtube video, dacht ik ja.. wat doe ik nou eigenlijk het liefst op een zondag? Wat is mijn ultieme luie zondag.

[pexyoutube pex_attr_src=”https://www.youtube.com/watch?v=HCnr2zUBcdA”][/pexyoutube]

 

Mijn ultieme luie zondag

Het liefst word ik rustig wakker, neus ik nog even op mijn telefoon alvorens ik besluit op te staan. Ik ben dan al bezig met het bedenken wat ik voor het ontbijt zal maken. Meestal zijn de mini’s al wakker en willen zij ook ontbijten. Het allerliefst maak ik samen iets met ze klaar.  Vaak hebben zij verzoekjes en op zondag mag dat. Ik doe dan mijn best om ze extra te verwennen. Favorieten zijn pannenkoeken, wentelteefjes of wafels, maar ook roerei met spek en een croissantje gaan er goed in.

Ontbijtrecepten voor de zondag 

Ode ad zondag 1 720x1024 - Persoonlijk: Hoe ziet mijn ultieme luie zondag eruit?

We dekken de tafel, maken de BF wakker en ontbijten gezellig samen. Soms besluiten we samen nog even te kijken naar de Voice of Holland of kruipen stiekem nog even ons bed in. Daarna is het tijd om op te staan en ons klaar te maken. Meestal halen we lekkere dingen om te lunchen en/of te borrelen alvorens we aan tafel gaan voor het avondeten. Als we het toch hebben over mijn ultieme luie zondag, dan hoort daar samen met de BF koken bij. Zelf pasta maken en dan serveren met mijn goddelijke pastasaus met worst en venkel is hier een goed voorbeeld van.

Eigenlijk is het niet zo verrassend dat mijn ultieme luie zondag bestaat uit gezellig samen zijn met mijn familie en vrienden en veel lekker eten.

Brunchen op zondag

Willen we niet zelf de handen uit de mouwen steken, dan kunnen wij ook nog eens bedenken om lekker buiten de deur te gaan brunchen of lunchen. Daar schreef ik eerder al een artikeltje over: Mijn brunch favorieten in Amsterdam. Lekker wandelen en struinen hoort daar dan ook bij.

Ondanks dat ik niet bezig ben met het kopen van een nieuw huis, dromen de BF en ik er wel van. Met twee kids zijn we namelijk een beetje uit ons appartement aan het groeien. Maar voorlopig droom ik nog even verder, want het zit er nu niet in. Maar mocht het ooit zover komen, en we vinden ons droomhuis, dan kunnen we na een eerste bod te hebben gedaan ook op zondag bij ABN AMRO terecht voor hypotheekadvies. Via de webcam. Hoe chill is dat!

Hoe ziet jullie ultieme luie zondag eruit?

Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - Persoonlijk: Hoe ziet mijn ultieme luie zondag eruit?

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met een bedrijf of merk. Echter lees je hier wel mijn mening.

Nog meer maken van mijn blog?  Daarvoor verwijs ik je naar mijn recepten.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.