Ik liep de Hema binnen en wat hebben ze toch een leuke dingen. Ik moest dan ook ff snuffelen tussen alle paasspullen, maar aangezien ik een afspraak met mezelf heb gemaakt dat ik geen dingen koop die ik niet nodig heb, liep ik er met een boog omheen. Twee dagen later ben ik toch gezwicht, maar hield ik me koest. Ik kocht twee leuke gele slingers en wat van de kleine paashaasjes, want die gaan toch zo leuk staan op mijn tafel.

Eenmaal thuis was ik zo enthousiast dat ik het niet kon laten om gelijk een receptje te maken en mijn nieuwe spulletjes op de foto te zetten. Ik ben helemaal blij nu het wat warmer wordt dat ik niet kan wachten tot het lente is. Bij pasen hoort iets geels toch? Dus daarom deel ik met jullie dit recept voor een Mango Lassi. Lekker verfrissend en best gezond als je het mij vraagt. Wil je hem heel gezond, laat dan de suiker helemaal weg. Dan heb je gewoon een smoothie.

Voor mijn BF maak ik dit recept zonder de kardemom, want dat vindt hij helemaal niks.
IMG 0428 1024x683 - Paasrecept Mango Lassi

Paasrecept voor Mango Lassi

~2 personen of 4 kleine glaasjes
Ingrediënten
2 mango’s
200 ml Yoghurt
200 ml melk

6 Ijsklontjes
2 Kardemom peultjes 
1 EL Suiker

Methode
Schil de mango en snijd in kleine stukjes.

In een vijzel stamp je de zaadjes uit de Kardemompeultjes helemaal fijn.
In een blender voeg je mango, yoghurt, kardemom, suiker en ijsklontjes toe.
Pureer tot je een gladde substantie krijgt en schenk over in glazen.
Vind je de Mango Lassi nog te dik, voeg dan wat melk toe.
Eventueel kun je nog wat suiker toevoegen als je het niet zoet genoeg vindt.

Vrolijk pasen alvast en blijf deze week kijken, want er komt nog meer paasinspiratie aan.

Vond je dit receptje lekker voor mango lassi lekker? Neem dan ook een kijkje bij mijn andere recepten of bekijk rustig het receptenoverzicht hier.

 

0/5 (0 Reviews)