Mijn moederdag kadotips 2018 – En toen was het alweer bijna moederdag. Ik ben dit weekend met mn liefje een nachtje weg en we komen terug op moederdag. We gaan nl gezellig een nachtje naar Brabant en I cannot wait! Als we terug komen gaan we met de kids iets doen in het kader van moederdag. Ik ben heel benieuwd natuurlijk!

Ik heb zoveel leuke tips, even kijken of het gaat lukken om ze allemaal in een blogpost te stoppen, maar laten we even beginnen met deze leuke kado’s voor moederdag. Je mag je mama of je zus of je oma best in het zonnetje zetten toch? Ik waardeer mijn mama steeds meer.

Food kadotips voor moederdag

Wil je een lekker ontbijtje voor je moeder fixen, geef haar dan deze lekkere MyMuesli kado. Heel veel hartjes en chocolade. I guess you’ll have a winner.
culinessa moederdag 1 1024x692 - Culinessa tips - moederdag kadotips 2018

Het nieuwste boek van Meike Schalling: Kleine taartjes. Ik schreef al eerder over hoe geweldig ik Meike en haar petit gateau’s vind en mocht je iemand willen verrassen op moederdag met deze taartjes, check dan hier het recept voor de petit gateau’s. Big big hit, geloof mij nou maar.

Kleine taartjes, Meike Schaling, ISBN: 9789021568591,  €17,50 Kosmos Uitgevers
culinessa moederdag 1 7 1024x853 - Culinessa tips - moederdag kadotips 2018

Een ander leuk kookboekje is het boek Limonade van Arno en Mireille van de Holy Kauw Company. Zij maakten een gezellig boekje over Limonades. Check even hoe mooi dit boekje is. Gezellig voor al die warme avonden die we tegemoet gaan. I like it big big time.

Bij het bakken heb je natuurlijk ook fijne spullen nodig om je beslag in te bewaren. Mepal maakt echt de mooiste beslagkommen ever. Ook hebben ze tegenwoordig van die leuke lunchpotten, ideaal voor als je yoghurt met cruesli mee wil nemen.
culinessa moederdag 1 2 683x1024 - Culinessa tips - moederdag kadotips 2018
Mepal & by Imre Bergmann

Wil je je mama, die net als jij van lekker eten houdt, verwennen met een leuke diy, check dan zeker ook mijn leuke teksten voor letterborden. Je spot ze nu echt overal voor een prikkie.
food quotes culinessa 4 725x1024 - Culinessa tips - moederdag kadotips 2018
Ik spotte een tijd geleden een leuk merk voor keramiek: ByImrebergmann. Ik stuurde Imre een berichtje en haalde daar vorige week mijn custom made bordjes met een heuze culinessa vibe: r o z e 😉

Le creuset is een van mijn favoriete merken. Als je zuinig bent op je spullen en ze met liefde behandeld gaan ze echt lang mee. Sinds kort hebben ze een nieuwe lijn, namelijk Fleur. Kijk zo mooi de mokken zijn. Voor iedere mama toch een mooi kadootje?
culinessa moederdag 1 3 683x1024 - Culinessa tips - moederdag kadotips 2018

Ook de zout en pepermolen van Le Creuset is een leuke om te tippen. Kijk ze eens sexy shinen in de keuken.

culinessa moederdag 1 8 767x1024 - Culinessa tips - moederdag kadotips 2018

Chocstar maakt de lekkerste chocoladerepen en ik mocht er een heuze Culinessa reep voor maken. Kijk eens hoe mooi die is geworden. Je kan hem bestellen en dan heb je hem nog op tijd voor moederdag.
culinessa chocstar 1 1024x683 - Culinessa tips - moederdag kadotips 2018

Oil & Vinegar verkoopt hele lekkere sauzen en pasta’s maar ook bijvoorbeeld tonijn. Hier een kleine selectie van mijn favo’s. Het potje voor de kruidenboter is toch fantastisch? Love it.
culinessa moederdag 1 6 1024x848 - Culinessa tips - moederdag kadotips 2018

Ik stuitte onlangs op een van de nieuwste smaken Professor Grunchsnabel, namelijk de Jasmine Orange Yuzu en die was mega lekker. Perfect met dit weet om je etentje af te sluiten! YUMM.

Lifestyle kadotips voor moederdag

Babe you got this, het werkboek. Hoe leuk als je zelf aan de slag kan en een heuze girlboss in de dop bent.Dit werkboek staat tjokvol opdrachten, adviezen, lijstjes, tips en tricks die je zullen helpen om jouw girlboss-proof carrièreplannen uit te stippelen. Of je nu voor jezelf werkt of voor een werkgever, de opdrachten zijn voor iedere vrouw met ambitie geschikt.

Jo Malone Poppy & Barley, dat Jo Malone een van mijn favorieten is kan jullie niet helemaal ontgaan zijn. Ook nu heb ik weer een super tip, namelijk de nieuwe English Field collectie. Mijn favo, de Poppy en Barley: rode klaprozen, violette bloemen, zwarte bessen en een poederige noot van witte muskus.culinessa moederdag 2 737x1024 - Culinessa tips - moederdag kadotips 2018

Oh en Charlotte Tilbury heeft zulke mooie eyeshadows en make up, ik ben fan en dit zijn mijn favorieten: de eyeshadows, de creamy eye shadows en de lippenstift! Oh en sinds kort hebben ze iets nieuws, een flawless filter. Dit is een soort foundation die je de IG filter look geeft. Love love love

CT x Culinessa 1 683x1024 - Culinessa tips - moederdag kadotips 2018

Screen Shot 2016 06 27 at 12.53.32 AM 300x113 - Culinessa tips - moederdag kadotips 2018
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

[pexblogposts pex_attr_title=”Dit vind je misschien ook leuk” pex_attr_cat=”3″ pex_attr_layout=”columns” pex_attr_number=”4″ pex_attr_columns=”4″][/pexblogposts]