Te lang gelden dat ik een recpetje poste? Ja zeker te lang geleden, maar ik heb nu iets leuks. De afgelopen tijd heb ik tig ontbijtjes op Instagram gezet en nu dacht ik, waarom deel ik er niet eentje op de blog. Bij deze dus mijn favo Cheat Ontbijt 😉

Ik was onlangs op Curacao en daar was het al vroeg in de ochtend lekker warm en vochtig. Een yoghurt als ontbijtje was dan ook perfect. Lekker een beetje afkoelen. Nu het hier in Nederland de afgelopen tijd lekker warm is geweest heb ik een ontbijtje bedacht waar ik heel blij van wordt. Af en toe mag je best cheaten toch!

Het ontbijtje is geinspireerd op een van mijn guily pleasures: een snicker ijsje. Wie heeft er nog meer van zulke geweldige cheat ideetjes? Ik houd me aanbevolen want dit was gewoon te goed!
IMG 1387 1024x683 - Mijn favo Cheat Ontbijt - Liquid Snickers

Recept voor een Liquid Snickers Cheat Ontbijt

~ per persoon

Ingrediënten Liquid Snickers Cheat Ontbijt
125 ml Yoghurt

Halve banaan
Halve Kiwi
Handjevol pinda’s
Handjevol gehakte chocolade
1 EL Honing

Methode Liquid Snickers Cheat Ontbijt
Schep de yoghurt in een kom en leg er de rest van de ingrediënten (behalve de honing) bovenop.
Als laatste nog wat honing eroverheen en klaar is het guilty pleasures Yoghurt ontbijtje!

Maak je een gerechtje van de blog? Vergeet dan niet om een foto er van te maken en tag het met #culinessarecepten op Social Media. Ik wil heel graag zien wat jullie maken!

 IMG 1392 1024x728 - Mijn favo Cheat Ontbijt - Liquid Snickers

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met een bedrijf of merk. Echter lees je hier wel mijn mening.

0/5 (0 Reviews)