Wie mij volgt op Social Media weet dat ik nog nooit naar de huishoudbeurs ben geweest. Ik was dus tot vandaag een echte HHB virgin. Vandaag was de D-Day en mocht ik op uitnodiging van Blokker naar de Huishoud beurs. Ik dacht ik ga op tijd, dan kan ik mijn auto nog parkeren en gelukkig maar want ik had een mooi plekje bij P2.

Terwijl ik naar buiten liep begon het al, links en rechts spotte ik vanuit mijn ooghoeken een trolley. Ik belde Mirjam van Een goed verhaal en Vivian van the Daily Dutchy op en liep hen tegemoet. Ik keek ondertussen mijn ogen uit: tourbussen vol die aankomen bij de VIP ingang van de RAI. Vervolgens werden de mensen ontvangen bij de balie, mochten ze aanschuiven voor een (denk ik) ontbijtje en zag ik vanuit mijn andere ooghoek een mega grote horde mensen die zich klaarmaakte om bij de hallen naar binnen te mogen. Ondertussen had ik Mirjam en Vivian gevonden en konden we onze tocht voortzetten naar de stand van Blokker. Mijn ontgroening (en ook die van Vivian) is een feit en moet even op de foto worden gezet.

blokker x culinessa 1 1024x703 - Mijn eerste keer huishoudbeurs 

We kwamen terecht op de eerste verdieping en al gauw bleek dat we daar niet mochten zijn, maar wel dat het de perfecte locatie was om nog even een mooie foto te schieten van alles stands, want man man man..wat is die huishoudbeurs immens groot.

De stand van Blokker is erg mooi en wat hebben ze het leuk aangekleed. Lekker oranje en ik spotte veel pastel. Ik zag een aantal leuke producten, maar had geen tijd om lang te kijken want ineens stond daar naast mij een gezellige Blokker Bink. Ik kon het uiteraard niet laten en moest ff met hem op de foto. 

 blokker x culinessa 2 2 1024x683 - Mijn eerste keer huishoudbeurs

blokker x culinessa 2 673x1024 - Mijn eerste keer huishoudbeurs

blokker x culinessa 1 4 1024x768 - Mijn eerste keer huishoudbeurs

Op de huishoudbeurs heb je tig verschillende merken en bedrijven, niet alleen food, maar ook kleding en spullen voor thuis uiteraard. Ook Marie van de Ven stond er om een van zijn nieuwste beauty secrets te promoten en verkopen; dus heb je geduld om even te moeten wachten, dan kan je wel van alles testen, voelen ruiken en in sommige gevallen zelfs proeven.

blokker x culinessa 1 3 1024x683 - Mijn eerste keer huishoudbeurs

Wat me opviel is dat de Huishoud beurs het meeste weg heeft van een mega grote overdekte markt. Ik zag jong en oud met trolley, met rugtas en zelfs ook nog met koffer af en toe. Zowel mannen als vrouwen die een kijkje nemen bij de verschillende stands. Overal zag ik teksten met beursaanbieding, waar ik wel mijn bedenkingen bij had. Eigenlijk zou je voor de grap moeten Googlen, want ik vraag me af hoe scherp de aanbiedingen zijn. Verder vraag ik me af of 1 dag huishoudbeurs wel genoeg is, want het is zo intens groot dat ik denk dat je meer dan een dag nodig hebt om echt alles te bekijken. Voor mij wellicht een beetje te heftig nu. Toch raakte ik bij het weggaan aan de praat met een lieve dame van de Perskamer die me vertelde dat er ook nog een Pasar Malam is, dus van de week ga ik wellicht nog even terug voor het scoren van een satetje. 

Mijn tips, ga voorbereid. Weet waar je naartoe wil, neem voldoende water mee en zorg dat je je jas uit trekt, want het is er best heet. En wellicht is het meenemen van een trolley toch wel handig 😉 Aangezien je er waarschijnlijk heel de dag doorbrengt.

Ben jij weleens naar de huishoud beurs geweest? En hoe vond je het en wat voor producten kocht je er dan? Ik ben toch wel heel benieuwd!

blokker x culinessa 1 2 1024x860 - Mijn eerste keer huishoudbeurs

Screen Shot 2016 06 27 at 12.53.32 AM 300x113 - Mijn eerste keer huishoudbeurs
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met een bedrijf of merk. Echter lees je hier wel mijn mening.