Beste blogs in 2018 // Ik deelde al eerder met jullie de meest populaire recepten van 2017, maar vandaag deel ik met jullie de beste gelezen blogs in 2018. Het blijft leuk om te zien welke artikelen dan zo populair zijn. Ik hoop dat jullie nog veeeel vaker terug mogen komen en ben dankbaar dat jullie het leuk vinden mijn recepten te maken en te lezen wat ik deel hier over mijn culinaire passies. Hierbij deel ik dus mijn lijstje met best gelezen blogs in 2018. Zit jouw favoriet erbij? Let me know, ik ben benieuwd!

best gelezen blogs 1 765x1024 - Mijn best gelezen blogs in 2018

10 x mijn best gelezen blogs 2018

#1 Indonesische Maiskoekjes / Perkedel Jagung
Een heel simpel, maar lekker recept. Perfect ook voor de kleintjes. Als ik ze hier thuis maak is de helft op wanneer ik klaar ben met bakken.

#2 Recept voor dumplings
Ik snap wel waarom deze dumplings populair zijn op de blog. Ik leg namelijk stap voor stap uit hoe je deze dumplings maakt en deel wat trucjes.

#3 Tagliato di manzo
Een fijn receptje, dat niet alleen simpel te maken is maar ook heel lekker. Ze zeggen in Italië dat dit receptje perfect is voor vrouwen die letten op hun dieet ;). Wij vinden het gewoon heerlijk, ook in de zomer voor een lichte maaltijd.

#4 Zwangerschapsdiabetes
Ik ben zo blij om te zien dat ik zwangere vrouwen kan helpen met het verstrekken van informatie en dat ik jullie een beetje op weg help met wat je wel en niet kunt eten als je zwangerschapsdiabetes hebt. Voor mij was het destijds echt zoeken dus vind ik het super om te zien hoe goed dit artikel het doet.

#5 Bruine bonen met rijst
Een Surinaamse klassieker die jullie blijkbaar ook kunnen waarderen. Hier thuis is het een echte winnaar, mijn kindjes vinden het een maaltijd om te smullen. Op speciaal verzoek staat dit gerecht dan ook regelmatig bij ons op het menu.

chinees eten x culinessa 1 683x1024 - Mijn best gelezen blogs in 2018

#6 Pastasaus met tomaat, worst en venkel
Intussen kan ik met recht zeggen dat dit een Culinessa klassieker is en eentje waar ik mega trots op ben. Als je deze pasta maakt, maak je deze zeker vaker. Wie weet staat ie dan ook met regelmaat bij jou op het menu, want hij heet niet voor niets goddelijke pasta met worst en venkel 🙂

#7 Tartelettes
Ook hier begrijp ik dat jullie mijn recept voor het maken van tartelettes vaak bezoeken. Het is een geweldig basis recept met dank aan Petit Gateau EN ik deel trucjes hoe je deze taartjes het aller allerbeste kunt maken.

#8 Chinese witte nasi
Dit is er eentje waar ik ook trots ben om te zien dat deze in het lijstje staat. Nummer een op Google als je zoekt op Chinese witte nasi. Yay, leuk om te zien dat jullie zo een fan zijn van mijn recept. Zeker ook omdat mijn moeder Chinees is en ik dus best een beetje trots ben.

#9 Zoetzure kip
Hier thuis staat dit recept voor Chinese zoetzure kip regelmatig op tafel. Er gaat niks lekkerders boven krokant gebakken kip met een zoetzuur sausje erop. Terecht een crowd pleaser en met mijn recept kun je die ook op tafel zetten thuis.

#10 Siu Mai – Gestoomde Dim Sum
Last but not least ook een Chinese klassieker: Siu Mai. Een hapje dat je besteld wanneer je gaat dim summen, maar ook perfect als voorgerechtje als je Chinees voor je gasten hebt gekookt.

Welke blogpost op Culinessa.com is jou het meest bijgebleven? Heb je een recept nagemaakt? Moet ik voor jullie juist een recept maken? Laat het me weten, dat vind ik leuk! Ook dit jaar ga ik verder met het delen van lekkere inspiratie en hoop dat jullie vaak komen rondneuzen hier. Voor nu wens ik jullie een fijne eerste week van het jaar 2019.

IMG 9908 1024x683 - Mijn best gelezen blogs in 2018
Screen Shot 2016 06 27 at 12.53.32 AM 300x113 - Mijn best gelezen blogs in 2018

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met een bedrijf of merk.

Nog meer maken van mijn blog?  Dan moet je zijn bij mijn recepten .

ps Heb jij iets gemaakt? Dan vind ik het leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.