Meest populaire recepten op Culinessa.com in 2017. Met iedereen die zijn best nine aan het delen is op Social Media dacht ik, ik deel mijn meest 9 populaire recepten van Culinessa.com van het afgelopen jaar. Maar eerst blik ik even terug. Geen zin in mijn emotionele bla bla, scroll dan gauw verder naar de 9 meest populaire recepten! Happy cooking!

2017 persoonlijk
Dit jaar is voor mij een met een hele grote tegenslag, mijn hersenschudding. Ondanks dat ik heel hard mijn best doe om positief te zijn, lukt het niet altijd. Ik vraag me soms weleens af, hoe lang gaat dit nog duren en hoe kan ik ervoor zorgen dat ik hier beter mee leer omgaan om toch het maximale eruit te halen wat er in zit. Niet te streng zijn voor mezelf, hoop houden en leren leven met mijn situatie. Ik ga in 2018 werken aan minder stress, minder angsten, minder zorgen en dan hopelijk geef ik mezelf en mijn brein wat ruimte om te helen. Want stress en angst en negativiteit zijn funest voor mn brein. Dat weet ik wel. Aan de andere kant moet ik niet vergeten dat ik al weer veel meer doe, ondanks dat ik het spannend vind zoek ik toch prikkels op. Wel met mijn hulpmiddelen, maar zo kan ik toch nog best wel functioneren. Ik probeer niet meer teveel bezig te zijn met hoe voel ik me, gaat het wel, nee gewoon hup doen en als het niet gaat zien we dan wel weer. Negen van de tien keer merk ik dat het prima gaat, maar moet ik rekening houden met mijn energie. Doe ik dat niet, dan merk ik het fysiek de volgende dag. De pijn aan de linkerkant van mijn hoofd die trekt naar mijn schouders en nek, misselijkheid, prikkels in mijn hoofd en last van mijn zicht. Trots zijn op mezelf en mijn kleine overwinningen vieren ga ik meer doen in 2018. Loslaten en accepteren, daar komt het een beetje op neer. En blij zijn met de positieve dingetjes om mij heen. De liefde van mijn kindjes, mijn vriend en lieve familie. Oh, mochten jullie nog tips hebben! Die zijn meer dan welkom!

Ok genoeg over mij, nu over naar Culinessa.com

2017 Culinessa.com
Toch is Culinessa.com voor mij ook heel positief geweest in 2017. Het geeft me de mogelijkheid om in mijn eigen tempo, mooie content voor jullie te maken en ook nog eens wat te verdienen. Een hele grote positieve impact en ik heb onwijs veel zin om in 2018 te knallen en nog meer lekkers voor jullie op tafel te zetten. Hoe leuk is het dat ik, naast lekkere recepten voor jullie maken en leuke restaurants aan jullie tippen, ontzettend veel leuke klussen heb mogen doen: van een workshop voor Miele ambassadeurs, leuke Fair trade projecten, koffie drinken uit een TWIX, langsgaan bij de Kikkoman fabriek, meewerken aan een leuk cocktail project tot kerst shoppen om mijn etentjes net even iets gezelligers te maken. Zoveel leuke dingen die op mijn pad komen en dat is mede dankzij jullie, mijn trouwe vaste lezers. Willen jullie specifieke content zien, laat het dan weten. Ik vind het leuk om voor jullie aan de slag te gaan en receptjes te delen hier.

Ook ben ik dankbaar dat ik lieve blogvriendinnetjes om me heen heb, jullie weten wel wie jullie zijn. Mijn lieve mama die altijd meeleest en me tipt als er ergens foutjes tussen staan. Mijn zus die regelmatig als mijn culinessa partner in crime bijdraagt. Eva die nu ze een fulltime baan heeft iets minder kan doen, maar toch blijft meedenken. En last but not least mijn partner in crime, mijn adviseur en degene die mij het dichtste bij mezelf houd, mijn lieve vriend. D A N K J U L L I E <3 I feel blessed!

Ok, en nu even terug naar de 9 meest populaire recepten van het afgelopen jaar!

9 meest populaire recepten collage - Meest populaire recepten op Culinessa.com

  1. Taglitata di Manzo
  2. Indonesische Maiskoekjes
  3. Chinese Dumplings
  4. Chinese witte Nasi
  5. Pastasaus met tomaat, worst en venkel
  6. Chinese zoetzure kip
  7. Pompoenpannenkoekjes
  8. Siu Mai
  9. Franse Tartelettes

Ik zie dat het artikel dat ik schreef over wat je wel / niet kunt eten als je zwangerschapsdiabetes hebt ook heel goed wordt gelezen. Ik hoop dat ik daarmee andere mama’s to be een beetje kan helpen in de goede richting en het daardoor wat meer vol te houden is. 

Hopelijk vonden jullie het leuk om dit overzichtje te lezen, kan ik jullie mooi ook even bedanken! Bedankt voor jullie interesse, leuke en lieve berichtjes en alle foto’s die jullie aan mij doorsturen. Ik word van elk berichtje of reactie nog steeds heel blij!  

Screen Shot 2016 06 27 at 12.53.32 AM 300x113 - Meest populaire recepten op Culinessa.com
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

0/5 (0 Reviews)