Na alle gezonde posts van de afgelopen tijd is het vandaag weer tijd voor wat zoeter nieuws. Ik weet al heel lang dat Ma Bella Cakery bestaat omdat vriendin M er de eerste verjaardagstaart van haar zoon bestelde. Een ding was anders, namelijk het feit dat alles eerst vanuit huis werd geproduceerd. Nu is dat allemaal anders, want vanaf afgelopen november is daar verandering in gekomen. Ma Bella Cakery heeft namelijk een heuse winkel geopend in Amsterdam, aan het IJdok en ik ging er een kijkje nemen.
IMG_9113Interieur Ma bella 1
Pinguin taart Ma BellaIMG_9119
Monique, de eigenaresse staat bekend om haar op maat gemaakte taarten. Naast haar baan als financieel adviseur, besloot ze ongeveer 3 jaar geleden dat ze meer wilde doen met haar passie: bakken. Om het professioneel aan te kunnen pakken, volgde ze bij het ACDS (American Cake Decorating Supplies) onder begeleiding van Martha Regtering alle modules van het Knightsbridge PME  bakinstituut en na een halfjaar was ze volleerd genoeg om het avontuur aan te gaan. Het ging zo goed dat ze vorig jaar besloot een sprong in het diepe te wagen en de plannen die ze had om een eigen zaak te beginnen ook echt te realiseren. Behalve taarten, cupcakes en cake pops maken op bestelling gaf ze ook workshops. Vanuit huis werken kon gewoon niet langer en daarom kun je vanaf nu genieten van een lekker kopje biologische Manetti Koffie of losse Yum Cha Tea met daarbij een taartje, cupcake, cake pop, high tea of een lekkere lunch in de zaak. Nu hebben ze nog een beperkte lunchkaart, maar ook dat gaat in de loop van de tijd veranderen. Er zijn in ieder geval genoeg zoetigheden.

Ik heb de cake pops en de heerlijke Jasmijn thee met bloemen geproefd en oh wat was dat lekker zeg. De cake pops waren lekker zacht en smeuïg met een heerlijk laagje witte en melk chocolade. De red velvet cupcake schreeuwde mijn naam, maar ik was zo verstandig om deze over te slaan. Daar ga ik nog een keertje voor terug.
cake mabella

sweet goodies ma bella
red velvet cupcakecake pops ma bella
Ook geven ze er workshops en kun je deelnemen aan de high tea parties die ze organiseren. Deze parties zijn net even anders dan wanneer je gewoon een High Tea in de winkel besteld. Tijdens zo een party is er ook een thee sommelier van Yum Cha Tea aanwezig die je precies kan vertellen welke zoete lekkernijen passen bij de door jou uitgekozen thee. Ook kun je ongelimiteerd genieten van alle thee en lekkernijen gedurende 2 uur. Het is de bedoeling je even mee te nemen in de wereld van thee en taart en je deze ook echt te laten beleven. 

Op 18 Januari is het zover en wordt de volgende High Tea Party georganiseerd en deze keer is het thema “Winter”. Op het menu staan wat gezonde lekkernijen zoals soep, lekkere broodjes en wraps maar natuurlijk ook genoeg zoet. Ik mag onder jullie lezers een plekje weggeven! Leuk he?

Hoe kun je meedoen?
– Laat hieronder in een comment achter wat jouw favoriete high tea gerechtje/gebakje is en wie weet ben jij de gelukkige winnaar.
– Zorg ervoor dat je een geldig email adres achterlaat zodat ik je kan bereiken;
– Optioneel, maar wel heel leuk, je bent al vriend van Culinessa op BloglovinFacebook of Instagram.
Meedoen kan tot en met woe 14 januari. Dan maak ik donderdag 15 januari bekend wie er heeft gewonnen!

Update: De winnaar is NOVA geworden! Gefeliciteerd Nova en heel veel plezier op de high tea!

Wil je zeker weten dat je deel kunt nemen, reserveer dan nu zelf een plekje hier!

Ma Bella Cakery
IJdok 34
Amsterdam
http://www.mabellacakery.nl
Meer info over de prijzen vind je hier.

[fblike]