Yeah, hoe leuk! Ik heb zoveel leuke dingen die ik met jullie mag delen de komende tijd..zo ook een te gek event dat wordt georganiseerd in Utrecht. Het Love for Life event. (Ga je?? Dan moet je ff komen buurten want JAAAA!!! Ik ben er ook!

Goed en nu iets meer informatie over het event:

Love for Life event:

Op 4 en 5 juni (open tussen 10.00 en 18.00 uur) vindt het Love for Life event plaats in de Jaarbeurs, te Utrecht. Je vindt er van alles over Food, Body en Mind. Een gezellig dagje uit met familie of vriendinnen en je krijgt er een boel tips, nieuwe trends en inspirerende sprekers en workshops.

Koken in het kooktheater

Ik geef namelijk op 5 juni een heuse kookdemo over Aziatisch eten! Ik ben van mening toegedaan dat “If you love life, you love to fuel your body and treat yourself!” Daarom kies ik voor de Vietnamese keuken. Deze is gebaseerd op vers met lekker veel groenten en een fris zoete dressing. Ook wordt er veel gegrild. Wat mij betreft een echt feestje op je bord en ook nog eens goed voor je zelf. Ultiem genieten dus!

IMG 3955 - Love for Life event - Wie komt er met mij koken?

Kaartjes Winnen

Ik mag drie van jullie blij maken met een set van 2 kaartjes. Lijkt het je leuk en wil je samen met mij komen koken? Vertel in een comment onder deze blogpost waarom jij graag bij dit event aanwezig wilt zijn.

Update: Simone B, Marielle, Silvia en Patricia Gefeliciteerd! Ik stuur jullie een mailtje, want jullie hebben allemaal 2 kaartjes gewonnen. Ja dat lees je goed, in plaats van 3 mag ik 4 x 2 kaartjes weggeven!

Tot zondag 5 juni op Love for Life!

Liefs,

Vanessa