London is en blijft voor mij echt foodie heaven. Ook de BF is er weg van en op onze korte maar krachtige familietrip die we onlangs maakten hebben we toch wel wat pareltjes gespot. Uiteraard deel ik die hier met liefde!

Voor het eerst had ik niet “ik moet per se hier eten of ik wil perse dat kopen”, maar ik had vooral zin in go with the f-l-o-w e genieten met elkaar.

Logeren bij Leman Locke, Aldgate

We sliepen bij onze favo Leman Locke, bij station Aldgate en tip nr 1: we bestelden iedere ochtend heerlijke koffie bij het cafeetje dat hoort bij het hotel. Het zijn eigenlijk geen gewone kamers, maar meer aparthotels. Dus je hebt wel de service van het hotel met het gemak van een eigen keukentje en woonkamer. Mega aanrader!

LONDON FOOD at it’s best, onze tips

Hieronder onze tips in no particular order; enjoy en mocht je er een hebben om aan te vullen, holla at me!

  • DONUTS van DO’HUT voor een donut met room en aardbei;
  • PASTRAMI BAGEL bij Beigel Bake;
  • ONIGIRI van Zen Musubi ;
  • SINGAPORE Food scoren bij Singapulah. De coconut shake daar was echt een 10/10 en de Laksa met rice sticks one to remember;
  • ASIAN STAPLES maar ook mini taiyaki met custard van Chinatown bakery;
  • CLASSIC FOOD steak, salads, fries and sticky toffee puddin bij Hawksmoor
  • CROISSANTS but make it Asian at Shiok;
  • ITALIAN dream at Eataly; warehouse, supermarket, cafe, bakery and all in Italian style;
  • AMAZING THAI food at Som Saa!

Algemene tip: PUBS, stap es een pub binnen want daar scoor je echt super goed eten tegen prima prijzen. Deze keer aten wij Korean Fried bij de Clifton pub.

image 123650291 683x1024 - London tips eten - your foodie tips

Supermarkten in London

Heb je de mazzel dat je een MS food of een Waitrose tegenkomt, sla deze niet over en duik even deze geweldige supermarkten in om wat lekkers voor thuis te scoren.

Shoppen heb ik niet echt gedaan, wel scoorde ik wat benodigdheden bij Aesop en Diptyque. Kom ik nog wel een keer op terug. Maar dit zijn twee heerlijke winkels, ook shopte de HB nieuwe sneakers bij Selfridges en moest ik vd mini wat RARE beauty halen bij de SpaceNK.

Hebben jullie ook leuke tips, let me know!