Voor lekker vlees, heerlijke brood, groenten en fruit ben je ah juiste adres bij de Lindenhoff in Baambrugge. Ook hebben ze een soort winkeltje waar je heeeeerlijke dingen kunt kopen, van thee, kaasjes, worsten maar ook lekkere sappen, wijnen, jams en ga zo maar door. Ook scoor je er brood van Menno.

Leuk detail voor jullie: de BF (nu HB) is degene die me heeft geïntroduceerd in de wereld van koken. Toen we elkaar net ontmoet hadden kookte hij met regelmaat voor mij en dan at ik het met plezier op. Langzamerhand veranderde dat een beetje en was hij de chef en ik zijn sous-chef. Ik mocht alles voor hem snijden en ik begon het nog leuk te vinden ook.

Lindenhoff marché

Samen op zoek naar fijne culinaire spots om inkopen te doen was ons ding. De Lindenhoff in Baambrugge ontdekten wij via de Elle eten magazine. Dat is ondertussen alweer ruim 10 jaar geleden en we komen daar nog met regelmaat en vooral met heel veel plezier. Wil je bepaalde gerechten serveren dan voorzien ze je van tips en ook kun je bespreken wat voor soort kaasplank je wil en krijg je daar ook perfecte opties voor. Ondertussen mag je natuurlijk ook van alles proeven! Ok de gezamenlijke rekening vindt het wat minder fijn, want bij elk bezoekje doet het toch een beetje zeer. Een papieren zakje met een inhoud van goud noemen we het. Moet wel even zeggen dat je het wel proeft!

Los van de fijne marché is de Lindenhoff ook een plek waar je prima naartoe kunt met kids. We doen altijd een rondje op het terrein en mogen de mini’s de dieren even groeten. Er is altijd wat te zien en te beleven. Op sommige dagen hebben ze zelfs Lindenhoff specials en kan je extra genieten van bijvoorbeeld een vleesje van de bbq.

Neem gerust ook plaats voor een kopje koffie en vers gebakken appeltaart. Kunnen ze daar heel goed!

IMG 20131223 130541 - De Lindenhoff Baambrugge
IMG 20131223 130553 - De Lindenhoff Baambrugge
IMG 20131223 130602 - De Lindenhoff Baambrugge

Lindenhoff Marche
Rijksstraatweg 21
1396 JC Baambrugge
T:+31 (0)294 29 1071

Woe 12:00 – 17:30 uur
Do en Vrij: 09.30 – 17.30 uur
Zat: 09.30 – 16.30 uur

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.