Wasterras bij de Tulp Amsterdam – Wat een briljante zet! Het is zaterdag en ik ben bezig met het huishouden. Je kent het wel: badkamer een rondje, woonkamer en slaapkamers ff stofzuigen, wasjes draaien en nog de boodschappen voor de komende dagen. Echt een moetje!

Nu kreeg ik een appje en ik moet deze gouden tip met jullie delen; je kan morgen je was laten doen terwijl je borrelt; ja dat lees je goed: er is een heus wasterras morgen 17 juni, bij de Tulp in Amsterdam.

unnamed - Culinessa tips: Lekker borrelen EN de was doen bij Tulp Amsterdam

Wasterras bij de Tulp in Amsterdam

Waarom?

Ter ere van de officiële lancering van het wasmiddel-doseersysteem van Less, organiseert de start-up eenmalig het Wasterras in Amsterdam; om te laten zien dat wassen veel leuker, slimmer én makkelijker kan. 

Zij dachten: “Wat als je kan genieten van de zon en een drankje drinken of borrelen op het terras, terwijl ondertussen jouw was gedaan wordt?”  Klinkt mij als muziek in de oren! BIG LIKE!

Het terras van De Tulp op het Marie Heinekenplein wordt morgen, zondag 17 juni, omgetoverd tot Wasterras. Iedereen kan hier tussen 12:00 – 18:00 terecht om te ontspannen op het terras en tegelijkertijd je was laten doen. Wel moet je van tevoren een ticket kopen.

Hoe werkt het precies?

Mensen die aankomen kunnen hun vuile was inleveren bij de balie. Nadat je je was hebt ingeleverd, is het tijd om te zitten en te ontspannen. Een hapje, een paar drankjes en je schone was wordt bij vertrek weer aan je meegegeven. TARAA, like magic!

Wasmiddel Doseerstysteem van Less

Less is opgericht in 2017 en wil mensen slimmer en bewuster laten wassen. Me likey! Met een gebruiksvriendelijk apparaat kun je vanaf nu op een simpele manier je dosering voor een wasje afmeten. Wel heb je een speciale fles met wasmiddel nodig. Meer info over het doseersysteem van Less vind je hier.

Dat begint bij het doseren van de juiste hoeveelheid wasmiddel voor je was. 

Maar goed, back to waar ik goed in ben drankjes drinken op het wasterras. Op mijn to do list voor morgen, dus zit ik alweer met de voetjes omhoog, morgen maar even wasjes draaien en borrelen.

unnamed - Culinessa tips: Lekker borrelen EN de was doen bij Tulp Amsterdam

Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - Culinessa tips: Lekker borrelen EN de was doen bij Tulp Amsterdam

Nog meer maken van mijn blog?  Dan moet je zijn bij mijn recepten .

ps Heb jij iets gemaakt? Dan vind ik het leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.