Afgelopen zondag was het vaderdag, mijn mama heeft mij sinds mijn 12e alleen opgevoed dus wij grappen altijd dat zij ook een beetje onze papa is. De BF was er niet en daarom besloot ik mama in het zonnetje te zetten. 

Ik kreeg een hele leuke uitnodiging van Ketel One (die hele stoere mooie koperen potjes met vodka) om de comeback van de Bloody Mary te vieren en om je eigen twist te geven aan deze klassieker. Er waren 8 deelnemende restaurants die een Bloody Mary brunch verzorgden en ik koos ervoor om te gaan brunchen bij restaurant Bridges in Hotel the Grand op 21 juni.
IMG 7036 1024x1024 - Ketel One make your own Bloody Mary + Recept
IMG 7250 1024x1024 - Ketel One make your own Bloody Mary + Recept
Eenmaal aangekomen schoven we aan en werden we welkom geheten met een shotje (voor mij virgin) bloody mary in een te schattige ketel one bekertje en een heerlijke verse oester. Ik sloeg die over, maar mama heeft er flink van gesmuld. Onder het genot van live gezongen jazz muziek kwamen we al heel snel in de relaxte zondag modus. We kregen de Petit Bistro kaart gepresenteerd en ik mocht er iets van afwijken omdat ik zwanger was. Ik kon het niet laten om ook een hapje te nemen van het prachtige toetje en het was het waard. Gelukkig was het niet te zoet, dus viel het reuze mee met de meting van mijn suikerniveau na het eten. Zie hieronder hoe we gesmuld hebben!
IMG 7253 1 1024x1024 - Ketel One make your own Bloody Mary + Recept
IMG 7056 1024x1024 - Ketel One make your own Bloody Mary + Recept
IMG 7041 1024x1024 - Ketel One make your own Bloody Mary + Recept
IMG 7255 1024x1024 - Ketel One make your own Bloody Mary + Recept
IMG 7024 1024x1024 - Ketel One make your own Bloody Mary + Recept
IMG 7251 1 1024x1024 - Ketel One make your own Bloody Mary + Recept
Ik heb me voorgenomen als de BF er weer is en mijn zus ook, dat we dit nog een keer dunnetjes gaan overdoen. Brunchen doen we gewoon te weinig in Nederland en al helemaal bijna nooit in een mooi hotel. Je wordt echt verwend en krijgt echt even het gevoel weg te zijn. 

Aanstaande zondag kun je nog voor de laatste keer naar het Conservatorium hotel waar ze je net zo zullen verwennen! Een hele leuke en bijzondere ervaring en wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar.

Mama en ik bedachten samen een Bloody Mary met wat meer spice. Er ging dus voor ons, behalve de klassieke ingrediënten ook nog eens gember en steranijs in. Een hele verfrissende touch als je het mij vraagt 😉

Ziet het er niet fantastisch uit?
IMG 7254 1024x1024 - Ketel One make your own Bloody Mary + Recept
Recept Culinessa Bloody Mary for 1

Ingredienten
Peper en zout 
1 schijfje citroen
10 druppels Worcestershire sauce
3 druppels tabasco
50 ml tomatensap
50 ml verse tomatensap
35 ml ketel one vodka
Steranijs
Gember
Bleekselderij

Methode
Vul een glas half met ijsblokjes.
Voeg vodka, tabasco en de Worcestershire sauce toe.
Vervolgens voeg je de tomatensap en het sap van het schijfje citroen toe en roert het geheel kort.
Breng op smaak met wat zout en peper.
Garneer het met de bleekselderij, gember en steranijs.

Have a bloody good day!

Vond je dit receptje lekker, neem dan zeker ook een kijkje bij mijn andere recepten of bekijk rustig het receptenoverzicht  hier.

Dankjewel Bridges en KetelOne voor deze fantastische zondag!

 

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met een bedrijf of merk. Echter lees je hier wel mijn mening.

 

 

 

0/5 (0 Reviews)