Kadotips voor zowel moeder als vaderdag; dat kan gewoon. Ik deel vandaag met jullie tips die je zowel voor een man als vrouw kunt kopen. Ik heb ze met plezier verzameld en deel ze nu met liefde met jullie.

Here we go <3 Uiteraard kun je voor receptinspiratie lekker door mn site heen scrollen! Enjoy.

De cocktailbox
Hoe tof is deze box van cocktailbox.com. Ze hebben verschillende opties waar je uit kunt kiezen maar dit is een doos met daarin alles wat je nodig hebt om heerlijke cocktails op tafel te zetten. Zowel voor alcoholische als non alcoholisch zit je hier goed! Sjiek de friemel en geen gedoe met flessen die overblijven.

The Good roll toiletpapier
Tegenwoordig kun je ook een abonnementje nemen (of in dit geval juist geven) op dit te leuke WC papier, maar ook hun fantastische “Eau de toilette is ge-wel-dig!” Dit toiletpapier is 100% boom vriendelijk en duurzaam; het is gemaakt van 100% Europees bamboe en gerecycled papier, zonder chloor, kleur- of geurstoffen.

image 6483441 10 768x1024 - Kadotips voor zowel moeder als vaderdag

Faace Tired – maskertje
Een heerlijke masker voor de drukke en stressvolle dagen. Dit lichtgewicht gelmasker kan dagelijks of wekelijks worden aangebracht om de vermoeide huid om te vormen tot glanzend en stralend. Het verfrist de huid, hydrateert, geeft glans, exfolieert zachtjes, verheldert, versterkt en helpt de huid zacht en veerkrachtig te houden. 

Telefoonhoesjes – beschermhoesjes via Burga
Degelijke toffe moderne hoesjes voor je telefoon. Leuk bijkomstig voordeel; je kan ook van de laptop een hoesje laten maken en zo twinnen! Al zoveel compimentjes gehad en top service.

Kleren via Omoda
Omoda heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt. Eerst dacht ik dat ze alleen maar schoenen hadden, maar nu blijkt dat je er ook heel goed kunt shoppen voor tasjes, jurken en sneakers voor dames, maar ook voor heren en het hele gezin! Love it. Heb mn oog al laten vallen op een of t ander, maar eerst maar es kijken wat ik voor moederdag krijg en dan wat de beste HB voor vaderdag verdiend heeft. Haha!

IMG 8360 jpg 683x1024 - Kadotips voor zowel moeder als vaderdag

The Family Circle –
Precies tussen moederdag en vaderdag in wordt er voor het eerst dit jaar door The Family Circle (ja dat toffe concept uit Duitsland) een leuk event georganiseerd. Voor mama’s, papa’s en kids. Daar kun je behalve shoppen ook lekkere hapjes eten, taartjes scoren en wat Lemon aid drinken. De kids kunnen vooral los gaan met leuke workshops en activiteiten. Terwijl zij dat doen ga jij lekker shoppen bij de allerleukste merken. Van kleding, tot heerlijke accessoires, drankjes of ga lekker aan de diy en maak je eigen Blomsterkrans.

En niet te vergen de cadeau klassiekers als:
– Een mooie bos bloemen;
– Badjas, heerlijke zachte van Van Dijck;
– Sloffen van Uggs;
– Parfum, bijvoorbeeld Le Labo;
– Mooie koffiekopjes van bijvoorbeeld Imre Bergman;
– Een diffuser met etherische oliën.

Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - Kadotips voor zowel moeder als vaderdag

ps Heb jij iets gemaakt van mijn recepten ? Dan vind ik het leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je