IMG 6407 1024x1024 - Inspiratie: Smult Magazine
Eerder deze maand kreeg ik post, leuke foodie post, namelijk van het blad van Smult Magazine. Hier thuis hebben we praktisch alle bladen wel gehad en is het altijd leuk om weer iets nieuws te lezen met net even een andere insteek. Smult magazine is het blad dat wordt uitgegeven door Smulweb, je weet wel die site met al die recepten, restaurants, recensies en kooktips.

Via Instagram had ik gezien dat Denise van tlt-thelittlethings ook aan een aantal artikelen had meegewerkt, dus was ik extra benieuwd! De cover trok uiteraard mijn aandacht, een hele mooie hamburger zo pats boem op de cover! Ik als hamburger meisje dacht FOODPORN..Toch bladerde ik snel door naar het interview met Tessa Kiros. Mooi stuk hoor Denise 😉 en SMULT!

Ikzelf maak eigenlijk weinig gebruik van de site, dus voor mij was het juist een leuke manier om in aanraking te komen met het platform. Het zijn de lekkerste recepten die je vindt op Smulweb. De editie die ik toegestuurd kreeg staat helemaal in het teken van de zomer. Er staan heerlijke recepten in die geschikt zijn voor deze tijd van het jaar. Verder heeft het blad 60 recepten waarbij je kunt denken aan cheesecake maar zeker ook een heerlijke risotto. Ook vind je er tips en recepten van topkoks, maar ook de thuiskoks (denk aan de recepten die je tegenkomt op Smulweb zelf) komen goed aan het woord.

Wanneer je op de site van smulweb kijkt, kom je niet altijd een foto tegen bij een recept. Leuk ook om dus in deze magazine foto’s te zien bij de gerechten.  Ik ga zelf heel gauw de volgende recepten uitproberen want die zagen er te goed uit en ze zijn tevens voor mij nu zwangerschapsproof mbt zwangerschapsdiabetes:
– De salade met peer en roquefort
– De muffin fritatas
– Wilde spinazie basilicumpesto

Tijdens het lezen van het blad kwam ik erachter dat ze ook een home shopping site hebben, namelijk: www.smulwebhomeshopping.nl. Neem daar dus zeker ook een kijkje, er staan een hoop leuke aanbiedingen.

Het tijdschrift verschijnt 4x per jaar aan het begin van ieder nieuw seizoen. Ben je geïnteresseerd en wil je een abonnement? Bekijk dan hier de leuke aanbiedingen!