Gelukkig besef ik me heel vaak dat ik mede door jullie bezoekjes aan mijn blog en mijn drive om mijn culinaire passies met jullie te delen ik heel veel leuke dingen mag doen. De afgelopen – alweer bijna twee jaar – dat ik aan het bloggen ben heb ik ook zoveel leuke mensen leren kennen.

Op sommige momenten tijdens persevents voelt het dan niet eens als een persevent, maar meer als een gezellig samenzijn met mensen die ik intussen al best vaak heb gezien. Sommigen kan ik met zekerheid vriendinnetjes noemen. We hebben dan ook de grootste lol en delen natuurlijk een passie: Lekker eten. Of we dat nu zelf maken of ergens mogen eten.

Zo ook dus afgelopen woensdag. Het zou mooi weer worden en ik mocht, samen met nog andere foodie friends een nachtje slapen in het Ink Hotel in Amsterdam. Op donderdagochtend hadden we namelijk een supergroot verjaardagsfeestje van Pressroom, het restaurant gelegen het Ink Hotel. Eerder schreef ik al over deze, wat mij betreft topplek voor iedereen die tussen afspraken nog even snel weer doorwerken, wat wil eten of drinken of gewoon ordinair wil borrelen.

Maar voor ons avontuur begon in het Ink Hotel, gingen we nog gezellig varen met het geweldige Blue Spoon on board van het Andaz Hotel. Blue Spoon is het restaurant dat gelegen is in het mooie Andaz Hotel. Ben je lekker aan het varen en heb je zin in een hapje of een drankje, dan kan je dat een half uur van te voren doorgeven. Het enige dat je moet doen is even bellen en je keuze doorgeven. Ik heb al een keer mogen genieten van de heerlijke broodjes, salades, zelfgemaakte frikandellen en ooo een goddelijke chocolade brownie met een soort sticky caramel sauce. Deze keer heerlijke anti pasti, oesters, kazen, salades, pizza en sandwiches.
IMG 7407 1024x1024 - I got inked @ Pressroom Amsterdam
IMG 8006 1024x768 - I got inked @ Pressroom Amsterdam
Ik was dus ook uitgenodigd voor de officiële opening van Pressroom. Het was een heuse birthday bash en ik vond de uitnodiging zo leuk!Er stond in geschreven “Lets have glitter for breakfast and shine all day!” Ik kreeg er een beetje een elfenstof gevoel bij; of zijn dat de hormonen (hahahah)!?
IMG 7458 2 1024x1024 - I got inked @ Pressroom Amsterdam
IMG 7496 1024x1024 - I got inked @ Pressroom Amsterdam
Op het menu geen gewoon ontbijt, maar een heus “stout” ontbijt. Je kon namelijk al vanaf 7h30 lekker aan de bloody mary’s, oesters, salades, steak tartares en uiteraard lekker aan de champie. Hoe cool is deze mok die we meekregen?

IMG 7508 1024x1024 - I got inked @ Pressroom Amsterdam
IMG 7503 1024x1024 - I got inked @ Pressroom Amsterdam

Zodra ik up en running ben ga ik daar een dagje zitten en rustig bloggen. Het is een hele fijne omgeving 😉

Ink Hotel / Pressroom Amsterdam
Nieuwezijdsvoorburgwal 67
Amsterdam

Blue Spoon Andaz hotel
Prinsengracht 587

Amsterdam