Whooptiedooo een van mn favo winkels uit Amsterdam is nu ook in Utrecht.

Wie kent de conceptstore Hutspot uit Amsterdam?! Aan de Vinkenburgstraat is sinds enkele maanden deze conceptstore geopend. En niet alleen kun je er fantastisch shoppen, ook kun je er een heerlijk broodje eten of gezellig een drankje drinken. Een keer per maand organiseren ze Funky Friday en hebben ze ook nog eens alle Gin Tonics voor 6 euro. <s c o r e>
Ik at er getoaste rozijnenbrood met een limoen-mascarpone en rode grapefruit…en een heerlijk broodje met gegrilde groenten, balsamico stroop en een op je tong smeltende burata <f o o d p o r n a l e r t>. Ik dronk er een heerlijk vers geperst ananassapje met kokoswater. Yumm!
Eerlijk gezegd vind ik deze winkel de mooiste winkel die ze tot nu toe geopend hebben. Niet alleen vanwege de spullen die ze er verkopen, maar ook vanwege het design en inrichting van de winkel. De winkel oogt lekker fris en heeft allerlei verborgen hoekjes met leuke spulletjes. Zo scoorde ik er leuke oorbelletjes van 1 oak, vrolijke sokken van Alfredo Gonzalez en spotte ik het mooie kinfolk the Table boek. Ook leuke mokken van designletters kun je er kopen. Mooi tafellinnen, marmer, schrijfwaren en kleding.
In principe is de winkel er eentje voor en door Utrecht, dus als jij al beginnende ondernemer of creatieveling uit Utrecht iets moois hebt dat je wil verkopen, laat je dan vooral horen en neem contact met ze op. De eigenaren vinden het het allerleukst als de winkel Utrechtse trots ademt.

Binnenkort een mooi culinair event, maar daarover vertel ik gauw meer. Kan je echt niet wachten, check dan hier meer details over dit event.

Check hieronder de foto’s en ga vooral een kijkje nemen in ons stadsie!

 IMG 5987 - Hutspot Utrecht - 030 tip   IMG 6084 - Hutspot Utrecht - 030 tip
IMG 6037 - Hutspot Utrecht - 030 tipIMG 6080 - Hutspot Utrecht - 030 tip
IMG 5977 - Hutspot Utrecht - 030 tip
IMG 6051 - Hutspot Utrecht - 030 tipIMG 6053 - Hutspot Utrecht - 030 tip  IMG 6066 - Hutspot Utrecht - 030 tip