Terwijl ik in de keuken bezig ben staat daar ineens de BF met een mega grote bos bloemen. “Babe..gefeliciteerd met Culinessa! Mag je trots op zijn!! 3 jaar alweer ” Wow! Hij is het niet vergeten en jeetje alweer 3 jaar en wat een mooie bos bloemen. Tijd om even met jullie terug te blikken. Er is zoveel gebeurd weer.

Elk jaar lees ik nog even terug wat ik schreef en blik ik terug op wat ik allemaal weer heb gedaan het afgelopen jaar:
jaar 1 van Culinessa
– jaar 2 van Culinessa

IMG 5693 1024x1024 - Hoera, Culinessa 3 jaar!

Werken in opdracht
En dan nu dit afgelopen jaar; wederom een heleboel leuke dingen op mijn pad en sinds vorig jaar dus ook officieel ingeschreven bij de kamer van koophandel. Ja dat deed ik dus ook nog, ik werk sinds vorig jaar ook in opdracht van. Wil je dus lekkere recepten, workshops, mooie foto’s of advies met betrekking tot je Social Media kanalen, dan kan ik je helpen! Mail me gewoon even op info@culinessa.com

 IMG 1698 1024x683 - Hoera, Culinessa 3 jaar!

Goed terug naar al mijn culinaire avonturen. Jaar 3 was best een beetje hectisch. Mede door de komst van mini nummer 2, but we made it en we zijn zover dat ik alweer regelmatiger kan bloggen. Y a y! Hebben jullie natuurlijk ook gemerkt 😉 hahahah Ik had zoveel coole plannen, maar de nieuwe mini dacht daar even anders over. Hoort er ook bij; dus moest de blog af en toe even wachten. Meer daarover lees je hier.

De blog kreeg een kleine make over en ik ben nog steeds blij met de aanpassingen die ik toen heb doorgevoerd. Wil je precies weten wat ik veranderde, lees daar hier meer over.
Screen Shot 2016 06 20 at 10.45.19 PM - Hoera, Culinessa 3 jaar!

Er zijn zoveel coole dingen op mijn pad gekomen en ik heb ontzettend leuke mensen ontmoet. Ook jullie, mijn lezers heb ik een aantal keren mogen ontmoeten offline en jullie van mijn eten laten proeven.

Zo stond ik eerder dit jaar in de Foodhallen met een heuse pop-up voor een dag en verkocht ik daar de allerlekkerste taco’s met de BF en familie. Ik kreeg vlees gesponsord van KoopeenKoe en Koopeenkip en Taiyari Europe sponsorde mij met de lekkerste mais tortillas ooit. Ook doneerde ik mijn opbrengsten aan de stichting ALS. Het was zo bijzonder en eentje die al heel lang op mijn bucket list stond.

Ook het Love for life event waar ik een workshop Vietnamees koken verzorgde was waanzinnig leuk. Ik heb wel 60 mensen geleerd hoe ze op een vrij simpele manier een heerlijke frisse salade kunnen maken; helemaal van scratch. Het feit dat men reageerde met ‘ik wist niet dat het zo makkelijk was om deze saus te maken” vond ik zo leuk! En nu maar hopen dat tig mensen na de workshop nog mijn sausje hebben gemaakt thuis.

Mijn reis naar Schotland samen met Scotch Beef is er eentje die heel bijzonder was. Ik won deze reis met deze foto die ik maakte tijdens een workshop van Foodies Magazine. Ik ben al een tijdje bezig met het verslag, maar ik wil zoveel vertellen dat het nog niet af is.
IMG 2039 683x1024 - Hoera, Culinessa 3 jaar!

Ik heb regelmatig in opdracht van dit jaar recepten mogen ontwikkelen en foto’s mogen schieten. Heel bijzonder. Ik word blij van een recept bedenken en dan de keuken induiken tot ik tevreden ben met de smaken. Dat betekent soms wel twee tot drie keer koken tot het perfect is. Vervolgens aan de slag met de foto’s maken. En dan blij worden van het resultaat. Yes thats me!

Sinds dit jaar heb ik ook twee lieve meiden die ook hun culinaire avonturen met jullie delen; Mee en Eva dank ook voor jullie passie en kritische blik. Samen op naar nog meer leuke avonturen.

Dank aan alle pr bureaus, restaurants, bedrijven en merken en leuke opdrachtgevers met wie ik heb mogen werken dit jaar. Op naar nog meer leuke samenwerkingen en voor mijn lieve lezers: nog meer lekkers voor jullie op tafel. Zonder jullie had ik het niet gekund en echt waar; ik ben altijd benieuwd naar wat jullie maken van de blog. Delen graag!

En dan kan ik het niet laten even wat cijfertjes op een rij te zetten:
– 15.000 volgers op Instagram
Wow wow wow! Te gek en blijf me volgen, liken en commenten.
– Facebook 3600+ volgers alweer..op naar de 4000
– Twitter, waar ik niet zo actief ben toch alweer bijna 900 volgers.

Yeaaah! Leuk hoor

Jaar 4 is alweer begonnen en voor mezelf heb ik wat doelen gesteld:
• fotografie is iets wat ik heel erg leuk vind en een nieuwe full frame camera staat hoog op mijn lijstje. Ik spaar nog even verder en oefen ondertussen met mijn huidige camera. Ik kan nog zoveel leren nl.
• regelmatiger bloggen en jullie vertellen over mijn culinaire ontdekkingen / recepten. Ik zal proberen wekelijks iets te delen, maar dat zal niet altijd lukken.
• Ik ben meer van het koken dan het bakken, maar ook mij lijkt het leuk dat ik ooit een taartje voor de verjaardag van mijn kinderen verzorg. Iets meer bakavonturen delen met jullie hier lijkt me een mooi streven.

Goed en nu gaan we ff een taartje eten, dat hoort er natuurlijk ook bij! Ik ga nog wat leuke dingen doen mbt mijn blog verjaardag, dus houd mijn site goed in de gaten.

Liefs

IMG 00271 683x1024 - Hoera, Culinessa 3 jaar!

 

Screen Shot 2016 06 27 at 12.53.32 AM 300x113 - Hoera, Culinessa 3 jaar!
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via Instagram, Twitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

[pexblogposts pex_attr_title=”Dit vind je misschien ook leuk” pex_attr_cat=”3″ pex_attr_layout=”columns” pex_attr_number=”4″ pex_attr_columns=”4″][/pexblogposts]