Wie van jullie heeft ook een bucket list als het gaat om eten? Ik wel in ieder geval? Op mijn lijst staan zowieso een heleboel dingen, maar toen ik onlangs de nieuwe campagne van Heinz zag heb ik er nog even goed over nagedacht.
heinz 57

Heinz heeft namelijk sinds vorige week een hele coole campagne lopen: Een Foodlist met 57 food gerelateerde dingen die je gedaan moet hebben in je leven. Op de Heinz 57 foodlist staat met stipt op 1, de ultieme foodcity….juist: New York!! 

[pexyoutube pex_attr_src=”https://youtu.be/Bz6hQdHCXRY”][/pexyoutube]

Op mijn lijst staan in ieder geval:
– Naar Japan, Tokyo om precies te zijn en bij Jiro (van de docu Jiro, Dreams of Sushi) sushi eten’
– Eten bij Restaurant Noma in Copenhagen;
– Foodmarkets en festivals over de hele wereld bezoeken;
– Een culinaire workshop volgen bij Le Cordon Bleu;
– Mijn eigen kookshow waar ik getalenteerde chefs interview en we samen koken;
– Ooit een eigen kookboek maken!

Ben je intussen ook al aan het nadenken over jouw bucket list aka jouw foodlist? Ga dan naar de site van Heinz en vul daar jouw top 3 in en wie weet win jij die geheel verzorgde food trip naar NYC! Hoe cool, zie je het al voor je? Gossie ikke wel..ik lust wel een lekkere lunch bij The butchers daughter. Of gewoon chillen bij de Brooklyn bridge met een pretzel, een hotdog eten in de stad, naar een wedstrijd van de New York Yankees. Man..zal ik doorgaan?

Meedoen kan via deze link op de site van Heinz!
heinz trolley culinessa