Volgens mij heb ik een kleine salade obsessie. Hahah ok, misschien wel een grote obsessie. Ik maakte vorige week een Thaise papaya salade Som Tam (deze volgt heel snel!) en vandaag wil ik deze frisse watermeloen salade met jullie delen. Zet je schrap want er komen nog meer mooie salade recepten aan, ik heb namelijk net het kookboek van SLA bemachtigd en die ga ik heel binnenkort voor jullie reviewen.

Goed terug naar mijn recept dat ik wil delen vandaag! Ik was bezig met een kook5daagse challenge en moest foodpreppen en het was de laatste dag. Ik had heel braaf watermeloen in blokjes gesneden en zat te denken wat ik wilde maken. Eerst heeft de mini er nog lekker van gesnackt, maar met de overgebleven watermeloen maakte ik een lekkere frisse watermeloen salade voor het avondeten. Wij aten er stokbrood en een gegrilde kipfiletje bij.

IMG 6240 1024x1024 - Frisse Watermeloen Salade

Recept voor een frisse watermeloen salade

Ingrediënten
400 gr watermeloen
1 kleine rode ui
Half pakje Feta kaas
Olijfolie extra virgine
2 takjes munt – blaadjes
Zwarte Peper

Methode
Snijd de watermeloen in evengrote blokjes.
Snijd je ui in hele dunne ringen (flinterdun eigenlijk).
Snijd je takjes munt fijn.
Verkruimel de feta.
In een (salade)schaal voeg je watermeloen, uiringen, munt, feta en sprenkel er
wat olijfolie overheen.
Als laatste lekker wat zwarte peper eroverheen malen.

Smakelijk eten!

Vond je dit receptje voor een frisse watermeloen salade lekker? Neem dan ook een kijkje bij mijn andere recepten of bekijk rustig het receptenoverzicht  hier.