Zoals ik al eerder aangaf is het feest (Culinessa bestaat alweer 2 jaar!) en dat gaan we vieren ook. Ook met jullie, want tenslotte komen jullie hier buurten en dat geeft mij ook weer energie om nog meer van mijn passies te delen. Zo ook de volgende passie voor Food We Love. Dat ik fan ben van de Food We Love box is geen geheim…sterker nog ik vind het zo leuk dat ik jullie er ook mee kennis wil laten maken (daarover later meer).

Regelmatig post ik een foto op Instagram als er weer een box geleverd is en eerder schreef ik al over de hele speciale box die werd samengesteld door niemand minder dan Hans van Wolde, eigenaar van restaurant Beluga in Maastricht. Mijn ervaring daarover lees je hier.

De boxen zijn gevuld met meestal bekende maar zeker ook minder bekende merken. Zo maak je dus kennis met producten die je niet altijd tegenkomt in de winkel of producten die wat minder makkelijk te koop zijn. De boxen worden samengesteld nav thema’s en ook valt het iedere maand als een kadootje op de mat; een echt verwenmomentje dus. De ene box is de andere niet en om een indruk te krijgen, check dan vooral de website.
Screen Shot 2016 01 28 at 9.20.57 PM e1454013409929 - Food We Love - Mexican Box - Winactie

Hoe fijn sinds kort hebben ze ook nog eens een webshop geopend waar je al je favorieten kunt kopen maar zeker ook een leuk cadeaupakket. Ze hebben allerlei verschillende kadopakketen, met bijvoorbeeld gesigeerde kookboeken, maar ook kun je er de lekkerste delicatessen kunt kopen. De Caramelz boeren caramel vind ik goddelijk lekker! Daar kan ik gewoon van smullen op een lepetle..soort van Babbelaar, maar dan nog lekkerder.

In het kader van de feestweek op Culinessa.com om te vieren dat de site 2 jaar bestaat mag ik een van jullie gelukkig maken met een heerlijke box van Food We Love. Ik vond het leuk om de Mexicaanse box weg te geven want deze keuken is op dit moment erg in de lift; tenminste hier in Nederland. Zo kun je thuis ook kennis maken met de Food We Love box en hierna wellicht een leuk abonnementje nemen.
Screen Shot 2016 01 28 at 9.40.01 PM - Food We Love - Mexican Box - Winactie
Screen Shot 2016 01 28 at 9.42.32 PM - Food We Love - Mexican Box - Winactie

Hoe doe je mee?

1. Vertel mij waarom je zo een fan bent van Culinessa? Denk bijv aan welke artikelen ik meer moet schrijven? Wat voor recepten vind je lekker?
2. Zorg ervoor dat je een geldig email adres achterlaat zodat ik je kan bereiken;
3. Optioneel, maar wel heel leuk, je bent al vriend van Culinessa op BloglovinFacebook of Instagram.
Meedoen kan tot en met Woensdag 10 Februari 2016 en ik neem dan contact op met de winnaar.

Update: Danielle, er is een email naar je onderweg. Gefeliciteerd en smakelijk eten voor straks 😉

Kan je niet wachten? Met kortingscode FWLCLNSS16 krijg je €12,50 korting op de eerste box van een flexibel lidmaatschap, bij een minimale afname van 2 maanden.

Natuurlijk ga ik gezellig verder met mijn culinaire passies te delen hier op Culinessa, maar laten we vooral samen het komende jaar genieten van alles wat op ons pad komt.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met een bedrijf of merk. Echter lees je hier wel mijn mening.