De allerleukste food quotes – Vandaag geen receptje, maar gezellig praten over eten. Dat kunnen jullie denk ik net zo goed als ik! Dus here we go. Mirjam van Een goed verhaal is een baas als het komt op thematische quotes voor een lightbox of letterbord, zoek je Valentijns quotes, dan heeft ze die, zoek je qoutes voor Moederdag, pasen, dan heeft ze die en toen ik laatst gezellig met haar aan het kletsen was dacht ik JA, ik ga quotes met jullie delen, maar dan uiteraard teksten over eten. En nu moederdag eraan komt heb je gelijk een leuke DIY kadootje, toch?
food quotes culinessa 1 673x1024 - Food quotes: De leukste teksten voor je lightbox en letterbord

Hoe gebruik je deze food quotes nou precies?

Je kan deze teksten gebruiken voor je letterbord, voor een krijtbord (denk hierbij aan hand lettering), maar ook food quotes voor je light box. Wil je een stapje verder gaan, dan kan je in Words of In design een leuke poster maken die je kan uitprinten inlijsten en gezellig ergens neerzetten of ophangen. Oh en natuuuuuurlijk kun je CANVA inzetten. Geniaal hiervoor!

Inspiratie Food Quotes

Voor de inspiratie van Food Quotes heb ik ook gesnuffeld op de site van Desenio, je weet wel van die leuke posters. Ook op pinterest kan je losgaan en ben ik dus begonnen met een eigen bord met grappige teksten over eten. What can I say? I am a sucker for corny things. Hieronder in ieder geval de voor mij grappigste en leukste food quotes. Ga je er wat mee doen? Sharing is caring, dus tag me vooral op je foto’s, stuur me een mailtje..DM me of deel je creatie met mij. Vind ik erg leuk om te zien.

food quotes culinessa 2 726x1024 - Food quotes: De leukste teksten voor je lightbox en letterbord

Mijn favoriete teksten over eten

Last Name, Hungry. First name, Always!

One day….. I am gonna make the onions cry

Eat good, Feel good!

My kitchen is for Dancing

Did you say exercise or extra fries??

Oh Crepe

You make MISO Happy

Wine not?

Chocolate is always the answer

Life is what you bake of it

Wasa, bae?!

Stressed spelled backwards is DESSERT

Don’t be eye candy, be soul food

You can’t make everybody happy, your not pizza.

If you combine wine and dinner the new word is WINNER

Donut worry, be happy

How I like my eggs? UMMmmm…. in a cake?

food quotes culinessa 5 1 724x1024 - Food quotes: De leukste teksten voor je lightbox en letterbord

Food quotes van Iconen

“If you’re afraid of butter, use cream.” -Julia Child

“You don’t need a silver fork to eat good food.” -Paul Prudhomme

“Let food be thy medicine and medicine be thy food” – Hippocrates

“A balanced diet is a cookie in each hand.” -Barbara Johnson

“One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well.” -Virginia Woolf

“Age is not important unless you’re a cheese” – Helen Hayes

Heb jij nog awesome food quotes, please deel ze hieronder in de comments, kunnen we allemaal dit weekend aan de slag <3

food quotes culinessa 4 725x1024 - Food quotes: De leukste teksten voor je lightbox en letterbord

Nog meer quotes

Ik deel nog meer quotes, maar dan over heerlijke cocktails en wijn! Interesse check dan hier mijn cocktail quotes.

Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - Food quotes: De leukste teksten voor je lightbox en letterbord

Nog meer maken van mijn blog?  Dan moet je zijn bij mijn recepten .

ps Heb jij iets gemaakt? Dan vind ik het leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.