Het is echt heel stohom, maar mijn mini die wilde nooooooit pap drinken uit een papfles. Sterker nog, dat is denk ik de reden waarom ik nu nog steeds 1 x per nacht wakker word. Hij is alweer 2 jaar, maar slaapt nog steeds niet door. Nee dat lees je goed en zo eigenzinnig als hij is, wil hij het liefst nog een flesje melk voor het slapengaan en als hij opstaat.

Eerder schreef ik al een artikeltje over zijn eetervaring of eetontwikkeling is misschien een beter woord. Ben je nieuwsgierig, klik dan hier.

Goed, een van mijn redders in nood is Ella’s kitchen. Waarom? Nou dat ga ik nu ff vertellen. Aangezien de mini nooit pap uit een fles wilde drinken, ontdekte ik al heel gauw de mini ontbijtjes: een ontbijtje in een knijpzakje bestaande uit biologisch fruit, yoghurt en bruine rijst. Ze hebben twee smaken, namelijk met banaan en met mango. Die gingen er in als zoete koek. De kleine mini heeft ze gedoopt tot “Toetje”. Hij denkt dat ze een toetje zijn en vindt het dus nooit een straf om ze te eten. Haha..1-0 voor mij 😉

Ellas Kitchen 858x1024 - Culinessa4kids: We love Ella's kitchen

En dan nu komt het moment waarop ik Ella altijd heel dankbaar ben; als we in de supermarkt lopen en ik geen rekening heb gehouden met het tijdstip. Op de een of andere manier krijg ik het altijd voor elkaar om boodschappen te gaan halen met de mini als hij honger heeft. Dus dan rennen we als een malle naar het schap met de Ella’s kitchen producten en meestal kies ik dan voor hem het ontbijtje! Andere favorieten zijn de yoghurt in Griekse stijl met mango of aardbei, de smoothies en de voeding: de groene variant met broccoli, peren en doperwten en de paarse variant met  zoete aardappelen, pompoen, appels + bosbessen.

Zijn er hier ook andere mama’s fan van Ella’s Kitchen en wat zijn jullie favorieten?

En mama’s hebben jullie dit ook of ben ik de enige?

Ellas Kitchen 2 1024x719 - Culinessa4kids: We love Ella's kitchen 

Binnenkort meer op de blog over het kookboek van Ella’s Kitchen <3

Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - Culinessa4kids: We love Ella's kitchen

Nog meer maken van mijn blog?  Dan moet je zijn bij mijn recepten .

ps Heb jij iets gemaakt? Dan vind ik het leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.