Donald Duck boekjes lezen – De mini is zo specifiek met wat ze leuk vindt om te lezen dat het af en toe bijna op een straf leek. Hele discussies kregen we. Zo nu en dan wilde ze wel een Duckje kopen als we boodschappen gingen doen en van oma kreeg ze id vakantie dan het vakantieboek.

Donald Duck lezen om te oefenen

Na overleg met school begrepen wij dat een Donald Duck lezen ook prima was; ALS ze maar zou lezen. Wij hadden het idee dat ze juist andere boekjes moest lezen, maar de juf stelde ons gerust en vertelde dat ze prima kon afwisselen en als ze dit leuk vond lekker stimuleren.

Eigenlijk is ze fan van alle duckjes, dus hier thuis hebben we ze in allerlei vormen en maten. Papa toverde zijn oude verzameling Donald Ducks van zolder en van oma kreeg ze een pocket.

F563868E 7DDE 4DDB B0D4 CD4CAA0704AE 1024x732 - Tip: Donald Duck boekjes lezen het hele jaar door

Dit jaar kregen wij van Donald Duck zelf ook superleuk, hun nieuwste vakantieboek en een nieuwe Donald Duck leesboekenreeks met boek: Nieuwe vrienden! Mega groot succes. In de afgelopen vakantie las ze dus allerlei soorten Duckjes en die had ze elke keer binnen 2 dagen uitgelezen.

Deze boekjes zijn voor een kind dat net begint te lezen een goede stimulans, zo hebben ze ook magazines met een groter lettertype en Donald Duck Junior.

Review van een 9 jarige Donald Duck fan

Ik vroeg aan haar waarom ze zo graag Donald Duck leest en ik kreeg het volgende antwoord: Mam, er zit veel humor in en ook een boel leuke tekeningen. Eigenlijk kan ze niet kiezen wat ze leuker vindt, de pockets of de gewone magazine of het vakantieboek. De afwisseling tussen korte en langere verhaaltjes vindt ze ook fijn. Eigenlijk wil ze ze gewoon allemaal! “En mam, ik wil heel graag een abonnement voor mijn verjaardag.”

Dikke vette aanrader voor mama’s en papa’s die wat inspiratie kunnen gebruiken.

2BF76263 75CF 4C4F 9CFD FE9FA2FEA2D0 879x1024 - Tip: Donald Duck boekjes lezen het hele jaar door

Benieuwd naar nog meer favorieten van de mini’s? We delen nog veel meer leuks op de pagina culinessa4kids.

Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - Tip: Donald Duck boekjes lezen het hele jaar door

Nog meer maken van mijn blog?  Dan moet je zijn bij mijn recepten .

ps Heb jij iets gemaakt? Dan vind ik het leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.