Ik weet het, ik weet het, het duurde weer ontzettend lang voor ik weer van me liet horen hier. S O R R Y! Ik ben namelijk heel druk geweest (vooral met werken) en eigenlijk heb ik amper tijd voor mezelf gehad. Behalve dat, is de BF as we speak ontzettend druk met werk, dus moet ik veel doen thuis. Jep..zo gaan die dingen 😉 en dan sneuvelt er wel eens iets.

Maar goed, dat betekent niet dat ik niet wil. Ik wil jullie nog vertellen over zoveel dingen..maar goed..komt tijd komt B L O G G E N, toch 😉 LOL ik voel me soms net een superhero..vliegen van links naar rechts..van werken naar mama zijn, van uberdruk naar toch meer rust..herken je dat? Ik denk dat het echt van die #mamadingen zijn en de realiteit is toch echt dat ik geen superhero ben hahaha maar gewoon mens.

OK, vandaag in ieder geval meer over mijn avonturen in de Foodhallen. Goed, ik weet dus niet waar ik moet beginnen met vertellen, maar wow wow wow..het was gaaf, het was heftig, maar het was vooral super leuk dat jullie er waren en een Taco bij me zijn komen eten en zo ook een steentje hebben bijgedragen aan een goed doel: De Amsterdam City Swim.

Ik mocht voor 1 dagje OFFLINE met Culinessa en vertelde daar in mijn vorige blogpost al over. Ik haalde netjes alle boodschappen en kreeg van KoopeenKoe en KoopeenKip heerlijk vlees gesponsord, dus daar was ik al superblij mee. Ik ging voorzichtig met de kip aan de slag en dacht aan heerlijke zachte corn tortillas. Om het van te voren goed te proeven, at ik mijn kip, salsa en koriander met een tortilla chipje en man man man wat was dat lekker. Ik dacht nog, stel je voor als ik dit met een echte corn tortilla kan eten.

En nu komt het: Enkele dagen voor de big day kreeg ik een prive berichtje van Taiyari Europe, de enige echte Corn Tortilla maker in Nederland. Of ze mij wat samples mochten sturen. Ik dacht goh, ik ben voor. Ik wil liever werken met mooie eerlijke producten dan massa productie, dus ikvroeg netjes of ze mij korting konden geven. Tot mijn verbazing kreeg ik ook deze Tortillas gesponsord en vonden zij het een hele eer om mee te helpen met mijn actie om geld op te halen voor de stichting ALS. Er zijn gelukkig nog wel engeltjes op deze wereld en toen ik de Tortillas in huis had kon ik wel een dansje doen.

Ik zou Vanessa niet zijn als ik niet van te voren de gerechten een aantal keren had gekookt. Je begrijpt het al, we hebben bijna een hele maand elke week wel Taco’s gegeten, alleen maar om mijn recepten te perfectioneren.

Op de dag zelf had ik hulp van mijn lieve BF en onze familie. Zonder mijn schoonmoeder en liefste zus had ik de foodhallen niet overleefd en zonder mijn moeder en zwager waren de kinderen niet zo goed verzorgd die dag. Many thanks dus ook aan hen..gelukkig kan ik een mooi bedragje doneren aan de Amsterdam City Swim en dat is voor mij toch wel heel belangrijk. Mijn lieve schoonpapa vind het daarboven vast een super innitiatief dat we met zn allen hebben geknald zaterdag 28 mei.

Ik heb zoveel leuke reacties gehad op de Takeover, maar geen idee wanneer ik weer een keertje Taco’s ga serveren. Ik kan nu nog ff geen T A C O meer zien. Wanneer ik een beetje ben bijgekomen zal ik nog eens goed de recepten uitschrijven. 😉

Last but not least, bedankt Foodhallen en Typhoon hospitality voor de te gekke ervaring!

Hieronder nog wat fototjes van de dag zelf!
image6 - De Foodhallen Blogger Takeover - mijn ervaring

image 1024x1024 - De Foodhallen Blogger Takeover - mijn ervaring

image2 1024x1024 - De Foodhallen Blogger Takeover - mijn ervaring

image7 - De Foodhallen Blogger Takeover - mijn ervaring