Update maart 2020: Helaas gaat dit evenement nu niet door, maar op een later tijdstip dit jaar. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Date restaurant – Niets is onmogelijk van Bruynzeel // Ik heb een leuke tip voor jullie!!! Ik vond het zo leuk bedacht, dat ik jullie even wil vertellen over dit te leuke 030 eventje.

STILL 11 1024x576 - Date restaurant - Niets is onmogelijk

Het eerste pop-up date restaurant met 20 verschillende keukens, in 20 verschillende thema’s en met 20 verschillende menu’s onder één dak!

Date restaurant Bruynzeel

Op 14 maart kun je op een wel heel unieke locatie in Utrecht op date gaan en lekker dineren. Eendaags date restaurant “Niets is onmogelijk” host wel 20! verschillende restaurants in de verbouwde Bruynzeel vestiging in Utrecht. Denk aan een date night, maar dan net even anders: dineren in een ballenbak, lekker ontspannen dineren op bed, al virtueel fietsend genieten van een diner; je snapt het al elk restaurant biedt je een unieke ervaring! 

Ikzelf ben wel benieuwd naar Netflix en Grill of Bourgondisch dineren. Maar het lijkt me ook leuk om Eke van Snackspert te ontmoeten. Hij host namelijk, taraa…..De Frituurschuur en vertelt je alle ins en outs over snacks. Maar ook de toppers van Instock doen mee, met restaurant ‘Duurzaam Dineren’.

Extra leuk: de gezelligste host van NL (ahum bekend van een niet nader te noemen dating programma) ontvangt je graag en heet je welkom in het restaurant.

https://www.youtube.com/watch?v=3cJs0OZwiS0

Reserveren date restaurant Bruynzeel

Er kunnen 40 koppels dineren, dus wacht niet te lang. Reserveer voor €30,00 het date restaurant dat bij jullie past via bruynzeelkeukens.nl/daterestaurant

Volledige opbrengst gaat naar het Ronald McDonald Huis Utrecht

Fantastisch om te lezen dat de volledige opbrengst gedoneerd wordt aan het Ronald McDonald Huis Utrecht. Toen mijn grote mini klein was hebben we daar namelijk behoorlijk wat dagen met familie gezeten.

Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - Date restaurant - Niets is onmogelijk

Nog meer maken van mijn blog?  Dan moet je zijn bij mijn recepten .

ps Heb jij iets gemaakt? Dan vind ik het leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.