foodbloggers take over - Culinessa's pop up in de Foodhallen
Yesss dat lees je goed! Ik mag het nu van de daken schreeuwen..Culinessa gaat voor een dagje OFFLINE! Op 28 mei serveer ik je de lekkerste Soft Taco’s in De Foodhallen in Amsterdam. Kom je ook?!

Volgende week zullen van woe tot en met zondag verschillende bloggers de pop up stand van de Foodhallen overnemen. Dit doe ik samen met met Uit Pauline’s keuken, Dudes en Dont’s, de Hippe Vegetarier en Foodness & Lisa goes Vegan. Leuk he en iedereen is welkom 😉 Meer informatie vind je hier op de event pagina van de Foodhallen.

28 MEI 

Op Zaterdag 28 mei kun je van 12-21hr verwend worden en proeven van mijn kookkunsten. Samen met de BF en familie kun je mij vinden in een heuze popup stand in de Foodhallen in Amsterdam. We hebben een eigen keuken en ooh wat vinden we dat spannend. Wij zijn dus de hele dag aanwezig, of zolang de voorraad strekt. Kom langs voor een lunch, vroeg diner of lekker om te borrelen. Ik ben er in ieder geval en vind het leuk om jullie ook een keertje in het echt te ontmoeten!

WAT STAAT ER OP HET MENU
Al weken ben ik ah koken, proeven en verbeteren. Hoeveel porties, wat gaan we precies maken..een heleboel vragen die mij de afgelopen tijd hebben beziggehouden. Gelukkig kan ik nu met trots zeggen dat we er klaar voor zijn! Klaar om jullie te ontmoeten en jullie te verwennen!

Na mijn laatste vakantie ben ik een beetje obsedded met burritos, taco’s en gegrilde mais. Vandaar dat we in onze pop up Taqueria for a day Soft Taco’s gaan serveren. Je kunt kiezen uit beef, kip of een vega variant met bonen. Het vlees komt van Koop een Koe en de kip van Koop een kip. Ook serveren we lekkere spicy brownies om je zoete cravings te bevredigen.

Koop een Koe en Koop een Kip
Al het vlees en de kip die we gebruiken voor de verkoop op de dag komen van de fantastische concepten http://koopeenkoe.nl en http://koopeenkip.nlEerlijk vlees, direct van de boer bij je thuis bezorgd. Eerder schreef ik al over deze fantatische concepten die vallen onder crowdbutching concept van Yvo van Rijen. De artikelen vind je hier en hier. Wat geweldig dat zij ons sponsoren en wij jullie het lekkerste vlees ever mogen serveren!

Stichting ALS
Er is een stichting die me een heel warm hart toedraagt. Mijn lieve schoonvader overleed aan de ziekte ALS en elk jaar zwemt de BF mee. Wij zullen dan ook de winst doneren aan de Amsterdam City swim. Dus des te meer reden dat jullie komen en iets eten toch ;).

image18 1024x1024 - Culinessa's pop up in de Foodhallen

Will you come TACO to me?

Culinessa’s Taqueria for a day
Foodhallen
Bellamyplein 51, Amsterdam
28 mei van 12.00-21.00

Ik heb er heel veel zin in!

Liefs,

Vanessa