A127FD04 17F1 47DB AE01 3F1555BB5D0E e1530092973127 806x1024 - Culinessa lifestyle: #culinessapinkcrush

Culinessa roze obsessie // Dat ik gek ben op roze weet je denk ik wel een beetje als je naar mn Instagram feed kijkt 😉 Toch? 

Niw’s ik dacht ik deel vandaag mijn liefde voor roze met jullie. Dat begon ooit met het bedenken van een logo, speaking of which: ik ben bezig met een nieuwe site en nieuw logo en ben heeeeel benieuwd hoe dat zal uitpakken. Maar goed, mijn basis kleuren voor culinessa zijn grijze met een vleuge roze.

Maar zo langzamerhand is het wel echt een combi waar ik blij van wordt, dus er zijn hier in huis genoeg van dit soort roze items te vinden en zo langzamerhand wordt mijn Culinessa roze obsessie alleen maar groter. O O P S

Ook vind ik restaurants die gaan voor roze fantastisch, maar voor hier thuis vind ik dat wel een beetje gewaagd, maar zeg nou zelf hoe cool is Mama Kelly in Amsterdam:

Culinessa <3 Pink

Op Pinterest heb ik nu ook een “Culinessa <3 pink” pinterest board gemaakt, dus houd je net zoals ik van roze, dan moet je mijn board ff volgen. Genoeg leuke pins daar om nog meer roze aan je leven toe te voegen.

#culinessapinkcrush

En dus via Instagram kun je mijn roze obsessie volgen door mijn hashtag #culinessapinkcrush te volgen. Zo blijf je op de hoogte van mijn pink crush.

Wat is jouw favoriete kleur en waarom? Vind ik leuk om te horen.

image 2 819x1024 - Culinessa lifestyle: #culinessapinkcrush

 

Screen Shot 2016 06 27 at 12.53.32 AM 300x113 - Culinessa lifestyle: #culinessapinkcrush
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebookvia #culinessarecepten of tag mij in je berichten. Ik heb ook Pinterest en deel daar de mooiste borden.