Screen Shot 2016 01 04 at 10.23.58 AM - Culinessa in 2016
Goedemorgen allemaal, het is alweer de eerste maandag van het jaar en ik bedacht me dat het wel een leuke zou zijn als ik met jullie wat van mijn plannen deel. Nou is plannen niet mijn sterkste punt en wil ik ook heel graag dat Culinessa.com mijn passie en lekker ongedwongen blijft, dus heb ik een gouden middenweg bedacht. Tenminste voor mezelf dan 😉

Wat kun je allemaal verwachten dit jaar?
Ik ga in ieder geval door met het delen van mijn culinaire passies hier en ik zie wel wat er allemaal op mijn pad komt. Helaas zijn de BF ik nog steeds niet zo goed in het bedenken van een weekmenu en weten we eigenlijk nooit zo goed waar we zin in hebben. Toch wil ik proberen om daar iets beter in te worden. Het weekje dat ik besteed heb aan meal preppen vorig jaar beviel me gewoon te goed!

Verder heb ik samen met Pei Yee van Nombelina.com bedacht om elke maand een foodblog challenge aan te gaan. We bedachten een aantal gerechten die we allebei wilden maken en koppelden daar een kleine challenge aan genaamd de Food Blog Challenge. Er valt niets te winnen, wel is het leuk om verschillende versies van een gerecht te krijgen en te zien in hoeverre je zonder te overleggen wel/niet hetzelfde soort recept maakt. De eerste Food blog challenge ging over Hawaiiaanse POKE en in Januari staat die in het teken van Koreaanse Fried Chicken aka KFC. Meer daarover vind je hier. Heb je iets gemaakt, gebruik dan #foodblogchallengeNL of laat het ons middels een comment weten.

Ook vroeg ik me af of jullie het leuk vinden om iets persoonlijkere posts te lezen hier? Vorig jaar schreef ik over zwangerschapsdiabetes, dingen die onverwachts op je pad komen en daar reageerden jullie heel positief op. Soms denk ik dat ik jullie niet moet lastig vallen met mijn overpeinzingen (positief en negatief), dus ik hoor graag je mening!

Volgens mij heb ik goed opgepikt dat jullie het handig vinden om overzichtjes te lezen. Zo deed mijn Hamburger Post en mijn Rotterdam tips het heel erg goed en vonden jullie het jaaroverzicht ook leuk. Het Lee Kum Kee menu dat ik poste doet het ook bijzonder goed Op Social Media deel ik eind van de maand de best gelezen recepten en misschien dat jullie het leuk vinden als ik dat 1 keer per maand of kwartaal doe? Wat jullie? .

Oh en de planner op de foto kreeg ik van vriendinnetje J voor mijn verjaardag. Het is de Essentialiving planner en moet ervoor zorgen dat ik iets meer balans krijg in mijn leven. Je kan helemaal zelf invullen wat je belangrijk vindt om dit jaar te bereiken en op een leuke manier helpt deze agenda je daarbij. Ik ben heel benieuwd ah einde van het jaar wat het me gebracht heeft! Een nieuwe baan zou mooi zijn 😉 Heb je dus tips of denk je dat is wellicht wel een leuke vacature voor Vanessa, let me know!

Goed, genoeg over mij en nu ben ik heel erg benieuwd naar jullie mening,

Liefs Vanessa