IMG 6005 1024x1024 - Culinessa bestaat 1 jaar
Ik kan niet geloven dat een jaar al om is! Mijn blog Culinessa.com bestaat precies 1 jaar deze week. <<YEAH>>. Ik ben best trots, ook op wat ik geleerd heb en heel dankbaar voor de leuke dingen die ik het afgelopen jaar gedaan heb. Heel cool om ook nieuwe mensen te ontmoeten, van wie sommigen ook wel blogvriendinnetjes zijn geworden.

Ik weet nog heel goed dat ik achter mijn computer zat en probeerde om een site te bouwen; 1 week heel hard schrijven en editen en proberen en toen stond ie: Culinessa.com ging live! Ik moest daarna natuurlijk blog posts schrijven en lanceren. Ieaaks wat vond ik dat eng. Dat ik gek ben op lekker eten en een echte foodie, dat wist ik, maar wie wilde nou mijn verhaaltjes erover lezen? Kon ik überhaupt wel schrijven? Wilde men wel echt koken van mijn blog?

1 jaar geleden had ik nooit gedroomd dat ik naar verschillende events zou gaan, regelmatig zou koken met andere foodies, een diner zou verzorgen tijdens een Bachelorette, een markt organiseren in Utrecht (hopelijk volgt gauw editie nr 2) en het interviewen van mensen. Sommige kende ik al, maar velen ook niet. Het is zo leuk om gelijk gestemden te ontmoeten die net zo blij kunnen worden van iets eten als ik. Je hebt daardoor gelijk een connectie. Eten verbindt echt!

Wat ik verder echt superleuk vind is te zien wat jullie van mijn blog koken. Ga alsjeblieft door met het delen van gerechtjes. Ik vind het superleuk om jullie creaties te zien! Mocht je feedback hebben, schroom je niet. Ik kan er alleen maar van leren!

Ik blijf een data meisje, dus misschien wel geinig om wat facts met jullie te delen:
– Ik heb intussen 223 keer gepost en er zijn ongeveer 15.000 mensen op mijn site geweest in het afgelopen jaar.
– Blijkbaar vonden jullie het heel leuk om de interviews met Monique van Loon, Rens Kroes en Wouter Leeuwenburg te lezen. Wie moet ik volgens jullie interviewen?
– Jullie kunnen geen genoeg krijgen van de sticky Coca Cola kippetjes en de Ken Hom 5 spices kippetjes. Zou de Vietnamese fried chicken de volgende hit worden op mijn site? Wie weet!

Als laatste, maar zeker niet de minste wil ik de PR bureaus bedanken voor hun coole uitnodigingen en de merken voor het willen samenwerken. Superleuk!

Hoe leuk zou het zijn als ik met jullie allemaal een taartje kon eten om de 1e blog verjaardag van Culinessa te vieren? Gelukkig kan dat wel digitaal. Houdt daarom deze week de site goed in de gaten, want ik mag wat leuke dingen weggeven!

Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - Culinessa bestaat 1 jaar

Nog meer maken van mijn blog?  Dan moet je zijn bij mijn recepten .

ps Heb jij iets gemaakt? Dan vind ik het leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.