Crisp.nl favorieten // Al enige tijd maken wij gebruik van de geweldige boodschappen service van Crisp. Dat kan ik niet langer voor me houden! Dat wil ik delen, met jullie en dan ook vooral onze favorieten hier thuis! En nee deze post is niet SPON! Maar ik probeer al zeker een paar maanden met regelmaat de app uit en nu is het gewoon tijd om dat met jullie te delen.

Niet alleen ik ben fan, maar ook de BF organiseerde een Bok bier festivalletje en bestelde alle borrelhappen via Crisp. Was een groot succes!

Crisp.nl
Ik kan Crisp het beste omschrijven als een platform waar favorieten en ongrijpbare favorieten nu ineens wel beschikbaar zijn. Ik leg het wel even uit: ik woon in de 030 omgeving en kan dus niet zo gemakkelijk komen aan het brood van Jordy’s Bakery uit Rotterdam. Dat is nu dus geen issue meer. Zo ook met de geweldige verse pasta’s van de Pastafabriek. OH en ik had voor het eerst een halve kreeft! LORD dat was een feestje! De roombotercroissantjes van Bakkerij Bridor zijn ook wel echt heeel erg in trek bij iedereen! Ik zie ze vaak op Insta voorbij komen…Ya get where I am headed to?

Behalve lekker borrelen, maken wij ook geregeld lekkere gerechtjes. Zie hieronder een inspiratie overzichtje.

Bestelling en bezorging

Nadat je een bestelling hebt gedaan krijg je ook nog eens een whatsapp berichtje waarin je op de hoogte gehouden wordt van de bezorging. Op de dag zelf ontvang je een bezorg-tijdva met een track en trace waarmee je de bezorger gewoon kunt live tracken. Zo handig! De producten komen gekoeld en soms zelf ingevroren.

Eerste keer Crisp.nl proberen?

Als je bij hen op de site je email adres achterlaat heb je 15 euro tegoed in je mandje de eerste keer dat je besteld 😉 Hoe leuk is dat!

Onze Crisp.nl favorieten hier thuis

Wij bestellen met veel plezier de volgende producten:
– Zalmfilet van Kwekerij het Noorse Skerjvoy;
– Zeebaars en dorade van Fresca Mer;
– Boerenkaas;
– Maar ook lekkere borrelkaasjes zoals de Blue stilton, de brie en de Petit Doruvael;
– Brood van Jordy’s bakery;
– Brood van het Vlaamsch broodhuys;
– Lekkers van Hartog’s Volkoren;
– Kaneel croissantjes van bakkerij Lanskroon;
– Verse worsten van Brandt en Levie;
– De hele kip van Gildehoen.

Receptjes

Wij hebben al zoveel lekkers gemaakt met de Crisp producten, maar hieronder een hele gezellige voor de weekenden: paashaasjes van kaneelbroodjes.

3C5F4F64 F59B 4B48 A9F5 ED343451ABF8 819x1024 - Crisp.nl favorieten hier thuis

Meer fans van Crisp.nl
Ik vroeg ook aan mijn mede Crisp fan vriendinnetje Sesanne van the Lion Kitchen wat haar favorieten zijn, dus deel ik hier haar top 5:

 • de Burata
 • Cote de Bouef van Hollands Weiderund
 • Worsten van Brandt en Levie
 • Mosselen van Viskwekerij van Neeltje Jans
 • Dorade filet van Fresca Mer

Emelin, de PR manager van crisp haar top 5 toppers:

 • Hele kip -> roosteren in de oven op verschillende manieren en lekker kluiven :), zoals deze hele kip met kruiden.
 • Zalm -> maak ik sashimi van, super vers of en papillotte in de oven ook genieten!
 • Artisjok -> heerlijk en easy voorgerecht, half uurtje koken in water met citroensap. Lekker sausje met mayo en mosterd en blaadje voor blaadje dippen en als beloning het artisjokhart als laatste om van te smullen!
 • Oesters -> als ik wat te vieren heb met alleen een citroentje. Heel handig dat je een oestermes erbij krijgt.
 • Agroposta vlierbloesemlimonade -> lekker en verfrissend met een takje munt en ijsblokjes een heerlijk zomer drankje

Ook Liselotte Legebeke, van https://www.liselottelegebeke.nl is mega Crisp fan; haar top 5 luidt als volgt:

 • Roomboter croissants van bakkerij Bridor
 • de Makreelsalade van Ard en Luc
 • de gewone Jonge kaas van Cono Kaasmakers
 • Langres kaas van Erik’s Delicatessen
 • Saint Veran van Olivier Merlin

Heb jij ook favorieten, let me know! Dan heb ik weer een mooi excuus om weer eea te bestellen.

Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - Crisp.nl favorieten hier thuis

Nog meer maken van mijn blog?  Daarvoor verwijs ik je naar mijn recepten.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.