Ik denk dat er wel honderden variaties zijn op Club Sandwiches. Ik ben er gek op en daarom word ik ook nog steeds blij van een tentje zoals de Mech. Tijdens mijn good old G-days kwam ik er graag. Samen met vele collega’s heb ik er gegeten! En het was elke keer heerlijk! Mijn favo’s? De B-L-T of de B-L-T-C of de B-L-T-C-A (Bacon Lettuce Tomato Cheese en Avocado) heerlijk op een getoast broodje.

Club Sandwich a la Culinessa

Deze Club Sandwich is daar dan ook op gebaseerd. Hopelijk vinden jullie hem ook zo lekker! Ik vind het heerlijk voor de lunch en als je er een salade naast serveert dan is het helemaal een feestje. De chippies mogen natuurlijk niet ontbreken. Qua brood maakt het ook niet uit wat je gebruikt, als het maar sneetjes zijn. Verder kun je er eindeloos mee variëren. IMG 8963 1024x720 - Club Sandwich Culinessa style Club Sandwich Culinessa Style
Ingredienten 4 personen
12 sneetjes brood
Cropsla of Ijsbergsla
4-6 plakken Ham 4-6 plakken Kaas 2 tomaten
5 EL Mayonaisse
 
Methode
Rooster de sneetjes brood in een broodrooster. Snijd ondertussen de tomaten in plakjes.
Smeer vervolgens één boterham in met een theelepel mayonaise en beleg met een beetje sla, 1 plak kaas, 1/2 plakje ham en 3 plakken tomaat.
Leg op deze boterham weer een nieuwe snee brood. Beleg deze boterham met een theelepel mayonaise, een beetje sla, ham, kaas en plakjes tomaat.
Bedek de Club Sandwich met een laatste snee brood en snijd met behulp van een broodmes voorzichtig doormidden. Zet vast met satéprikkers.
Herhaal bovenstaande stappen tot je 4 Club Sandwiches hebt.
Verdeel de club sandwiches over de borden en serveer met een handje chips.
 
Vond je dit receptje voor mijn versie van een Club Sandwich lekker? Neem dan ook een kijkje bij mijn andere recepten. Eet smakelijk!
Screen Shot 2016 06 27 at 12.53.32 AM 300x113 - Club Sandwich Culinessa style
ps Heb jij iets gemaakt? Dan vind ik het leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.