Vandaag een leuke tip van mij voor jullie. Tenminste ik hoop dat jullie het leuk vinden.

Zowel de BF als ikzelf zijn dol op frisdranken, maar dan niet gewone, nee van die hele leuke gekke speciale frisdranken. Het begon dat ik nog bij de big G werkte en hij bij zijn vorige werkgever. We kregen allebei op t werk vaak nieuwe drankjes en ik herinner me nog heel goed dat hij thuiskwam met twee flesjes voor mij. “Nes, ik heb dit laatst op het werk geproefd tijdens een event en ik denk dat je het heerlijk gaat vinden”; het was Fentimans curiosity cola en de cherry cola.

Vanaf toen was ik hooked en kochten we een traytje van beiden. Dat is nu zo een 5 of 6 jaar terug. Sindsdien zijn we fan van net effe andere frisdranken dan diegene die je in de supermarkt kunt kopen. We hebben er ondertussen al heel veel gekocht en geproefd; denk bijvoorbeeld aan tonic en ginger beer van Thomas Henry, andere smaken Fentimans, Lemonaid, ChariTea, John Lemon, Fever Tree, Wostok, Bionade, Club Mate, Luscombe en Jarritos.
IMG 4831 1024x1024 - Bijzondere frisdranken bestel je via Dorstlust.nl
Jammergenoeg verkopen ze deze frisdranken niet overal, maar moet je echt wel je plekjes kennen. Zo ben ik jarenlang op zoek geweest naar Ginger Beer die ik ken uit Australie. Je raadt het al, maar zodra ik n flesje Bundaburger ergens zie, moet ik er gewoon eentje kopen.

Tot ik de webshop van Dorstlust ontdekte. Wat een uitkomst! Je kunt hier namelijk een uitgebreide collectie vinden van bovengenoemde frisdranken en nog veel meer. Tessa, Boyd en Stefan doen hun uiterste best om je te helpen aan de coolste en lekkerste combinaties op het gebied van frisdranken. 

Ze hebben een heel overzichtelijke webshop en je kan je eigen “kratje” frisdranken samenstelen. Wij waren hier in ieder geval heel blij met het assortiment en hebben met heel veel plezier de drankjes getest! Zijn het geen plaatjes om naar te kijken?
IMG 4829 1024x1024 - Bijzondere frisdranken bestel je via Dorstlust.nl
Meer info of bestellen? Check https://www.dorstlust.nl

Even voor de duidelijkheid, ik drink nu idd geen frisdranken meer ivm zwangerschapsdiabetes (in deze post vertel ik daar iets meer over). Hopelijk mag ik na mijn zwangerschap weer gaan genieten van al dit lekkers, maar voor nu is het even hands off. De BF daarentegen gaat lekker los en maakt me af en toe jaloers. Hihi..we zullen maar zeggen dat ik weet waar ik het voor doe!

Dit artikel bevat producten die door een bedrijf of merk zijn toegestuurd. Echter lees je hier wel mijn mening.