Hi allemaal, het heeft weer even geduurd maar ik ben er weer 😉 De vakantie was super en oh wat hebben we genoten. Ik schreef er al een stukje over, maar ik zal heel gauw een post schrijven met onze Curacao avonturen, maar nu even snel een berichtje om te laten weten dat ik er nog ben. 

Ok, om dat ik het niet kan laten, toch nog even wat leuke kiekjes van mijn Instagram account. Volgen jullie me al? 
Screen Shot 2016 05 09 at 10.10.05 PM - Back to reality...back to life
Ik ben sinds ik terug ben namelijk heel druk bezig geweest met van alles. Er zijn een aantal leuke projecten op mijn pad gekomen en dus ben ik druk bezig geweest met het bedenken van recepten, een menutje samen stellen (ja ik ben bezig met een super cool S E C R E T project!, hopelijk kan ik jullie heel gauw meer vertellen) en flink veel foto’s maken van gerechtjes. Ook ga ik op zondag 5 juni een leuke kookdemo geven op het Love for Life event. Hierover heel gauw meer. Wie van jullie zie ik daar? Ik ga laten zien dat Aziatisch eten gezond kan zijn, maar ook goddelijk lekker 😉

Ook ben ik nog steeds druk met solliciteren (ja het is niet makkelijk in deze tijd, zeker als je zoals ik toch echt je passie wil volgen). Ik ben benieuwd of ik uiteindelijk door ga met freelance opdrachten doen of dat het toch een wat vastere baan wordt. To be continued…

Verder heb ik altijd wat moeite met in het ritme komen van boodschappen halen, koken en receptjes delen. Ik blijf op de een of andere manier altijd een beetje in die vakantie modus hangen (zou dat zelf bescherming zijn hahahaha). Dat betekent dus dat ik het vrij simpel hou als het op ons avondeten aankomt.

Vanavond eten we bijvoorbeeld Pasta met pistache pesto en spek. Een klassieker uit de Italiaanse en dan met name Siciliaanse keuken en hier altijd een mega succes (vooral bij de mini). Normaal gesproken maak ik mijn eigen pistache pesto, maar Amesi.nl stuurde mij onlangs een mooi pakketje met Italiaanse spulletjes, waaronder een heerlijke pistache pesto. Het is een heel simpel gerechtje, maar zo lekker en als het lukt, dan deel ik hier heel gauw het receptje met jullie. Beloofd!
image13 - Back to reality...back to life

Goed, en nu ga ik weer even snel verder. Genoeg te doen en oh ja het is wederom heerlijk weer. Tijd voor ijsjes, water met lekkere smaakjes en flink wat salades. Gelukkig heb ik genoeg receptjes voor jullie om inspiratie op te doen!

Ik maakte onlangs een heerlijke Watermeloen smoothie, want ik doe mee met de smoothie challenge van Linda Festival. Voor wie hem ook wil maken, simpeler dan dit kan niet 😉 Oh ja en omdat het vrijdag was en de zon scheen, dacht ik laten we het gewoon tot een lekkere Stoute smoothie maken.

Receptje Watermeloen smoothie

Ingredienten
1 pakje watermeloen in blokjes (200 gr) – ingevroren
Kokoswater naar smaak
3 munt blaadjes
2 ijsblokjes

Methode
Stop alles in de blender tot je watermeloen smoothie glad is en giet over in een glas. Oh ja voor dat niet zo brave effect, Vodka naar smaak.

Maak je een gerechtje van de blog? Vergeet dan niet om een foto er van te maken en tag het met #culinessarecepten op Social Media. Ik wil heel graag zien wat jullie maken!

image - Back to reality...back to life

liefs,

Vanessa