Ik koos voor Arte spiral bone in onze nieuwe slaapkamer en vandaag vertel ik je hoe de rest van de kamer er uitziet. Jarenlang voor we verhuisplannen hadden wilde ik zo graag onze slaapkamer een make over geven maar dat mocht niet van de HB. Vond ie zonde en dat begreep ik natuurlijk wel. Tot we dus gingen verhuizen. Ik wist niet hoe snel ik het behang van mn dromen in het echt aan de HB moest laten zien. Gelukkig vond ie het ook net zo mooi als ik. En daar begon het mee.

Onze slaapkamer make over

Ondanks dat we niet een extreem groot budget hadden besloten we wel eea te wijzigen. Het grootste gedeelte van onze spullen recycleden we ook. Zo namen we ons bed, nachtkastjes, nachtlampjes van &tradition, kledingkast en oude gordijnen mee.

Arte Spiral Bone Manila behang

We kozen het behang en dat werd dus de Arte Spiral Bone Manila. Op advies van de verkoper hebben we het behang op de muur achter ons bed gedaan zodat je er niet naar kijkt. Dit kan nogal heftig zijn als je dit niet gewend bent. Ik ben er echt verliefd op en elke keer als ik de kamer inloop word ik er gewoon blij van.

De materialen en de structuren zijn echt a-m-a-z-i-n-g! Heel bijzonder en de kwaliteit zie en voel je meteen.

IMG 1364 768x1024 - Arte Spiral Bone behang in onze nieuwe slaapkamer on a budget


Skimming stone van Farrow & Ball matcht goed met dit Arte behang

Toen volgde de kleur van de muur. Samen met onze schilder kozen we voor een kleur van Farrow en Ball: Skimming stone. It was a perfect match. We kozen een vloer uit die ook perfect paste bij de vibe: laminaat met een licht houten look en een voelbare nerf. Ik vond het belangrijk dat het er zo natuurlijk mogelijk uit kwam te zien en op echte houten planken leek.

Een groot geluk was dat onze gordijnen mee konden en die ook nog eens perfect pasten bij de kleur van het behang en de muur. Deze hebben we ooit bij de Eurofloor besteld in Utrecht en zelfs met het reinigen een keer in de zoveel tijd zien de gordijnen er nog steeds uit als nieuw.

Ik gaf onze Ikea Pax kast met melkglazen deuren ook een make over en ook dat deed ik met een slimme oplossing: IKEA kledingkast budget pimpen

De Pond spiegel van Ferm Living is een echte eye catcher in elke ruimte

Deze spiegel past ook goed bij de organische vormen van het behang dus ook hier zijn we heel blij mee. Ik vind het leuk dat je als je de trap oploopt je dan ook een stuk van het behang ziet. Is eigenlijk direct een soort van kunst zo toch?

En als je je afvraagt wat we nog meer moeten doen? GENOEG

Eigenlijk wil ik andere nachtkastjes.