Vandaag wat inspiratie voor paasrecepten, maar eerst nog een kleine update.

Zoals jullie hebben gezien ben ik de afgelopen weken niet echt actief geweest op de blog. Door het weinige slapen (ja, de nieuwe mini slaapt nog niet door), heb ik de weerstand van een fruitvlieg. Daardoor ben ik de laatste tijd om de haverklap ziekjes geweest. De mini’s en de BF ook. Je hoort het al, het gaat lekker. N O T!

Sinds enkele weken heb ik besloten om het roer om te gooien. We zitten aan de vitamine pillen, ja van die 1-euro-per-stuk pillen, eten wat bewuster om te boosteren en gaan op tijd naar bed. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar het gaat gelukkig de goede kant op.

Je hoort het al, voor hele brunchtafels met pasen had ik dit jaar geen tijd, maar wel heb ik mijn recepten met ei voor jullie op een rijtje gezet. Verschillende recepten die allemaal kunnen zorgen voor een heerlijke maaltijd en oh ja zonder al teveel poespas!
Pasen paasinspiratie

1 Roerei met Truffel – Recept vind je hier
truffel met roerei en garnalen

2 Shakshuka – Recept vind je hier
shakshuka 1 culinessa

3 Skinny omelet (yep, for the fitgirls) – Recept vind je hier
skinny omelette
4 Scrambled eggs met miso en avocado – Recept vind je hier

Scrambled Eggs Culinessa
5 Eieresalade  Recept vind je hier

Eier Salade Culinessa
6 Omelet – Recept vind je hier
Culinessa Dad Omelette
7 Egg Muffin a la McDonalds – Recept vind je hier
english muffin culinessa

8 Oeuf en cocotte
Oeuf en cocotte

En voor de kleintjes een hard gekookt eitje met gezellige boterhammetjes.
Paasinspiratie, paasrecepten
Ook bestellen wij een heerlijk paasbrood en gewoon brood bij het Vlaamsch broodhuys, halen we lekkere kazen bij Kazerij Stalenhoef en dekken we de tafel gezellig! En als je nog paasbrood over hebt straks, deel ik hier een heerijk receptje!
image

Hopelijk hebben deze paasrecepten jullie wat inspiratie gegeven en kunnen jullie gaan genieten van een bl-EI pasen dit jaar!

Maak je een gerechtje van de blog? Vergeet dan niet om een foto er van te maken en tag het met #culinessarecepten op Social Media. Ik wil heel graag zien wat jullie maken!

culinessa signature posts new
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met een bedrijf of merk. Echter lees je hier wel mijn mening.

[pexblogposts pex_attr_title=”Dit vind je misschien ook leuk” pex_attr_cat=”3″ pex_attr_layout=”columns” pex_attr_number=”4″ pex_attr_columns=”4″][/pexblogposts]

 

0/5 (0 Reviews)