Paasrecepten  // Vandaag wat inspiratie voor paasrecepten, maar eerst nog een kleine update.

Zoals jullie hebben gezien ben ik de afgelopen weken niet echt actief geweest op de blog. Door het weinige slapen (ja, de nieuwe mini slaapt nog niet door), heb ik de weerstand van een fruitvlieg. Daardoor ben ik de laatste tijd om de haverklap ziekjes geweest. De mini’s en de BF ook. Je hoort het al, het gaat lekker. N O T!

Sinds enkele weken heb ik besloten om het roer om te gooien. We zitten aan de vitamine pillen, ja van die 1-euro-per-stuk pillen, eten wat bewuster om te boosteren en gaan op tijd naar bed. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar het gaat gelukkig de goede kant op.

Je hoort het al, voor hele brunchtafels met pasen had ik dit jaar geen tijd, maar wel heb ik mijn recepten met ei voor jullie op een rijtje gezet. Verschillende recepten die allemaal kunnen zorgen voor een heerlijke maaltijd en oh ja zonder al teveel poespas!
image1 - 8 x Paasrecepten en deco tips

1 Roerei met Truffel 
IMG 0709 e1426622389340 - 8 x Paasrecepten en deco tips

2 Shakshuka 
IMG 0899 - 8 x Paasrecepten en deco tips

3 Skinny omelet (yep, for the fitgirls) 
IMG 0683 - 8 x Paasrecepten en deco tips
4 Roerei met miso en avocado 
IMG 1708 - 8 x Paasrecepten en deco tips
5 Eieresalade
IMG 3489 - 8 x Paasrecepten en deco tips
6 Omelet met garnalen
IMG 3330 - 8 x Paasrecepten en deco tips
7 Egg Muffin a la McDonalds 
image 1 - 8 x Paasrecepten en deco tips

8 Oeuf en cocotte
image3 - 8 x Paasrecepten en deco tips

En voor de kleintjes een hard gekookt eitje met gezellige boterhammetjes.
image - 8 x Paasrecepten en deco tips
Ook bestellen wij een heerlijk paasbrood en gewoon brood bij het Vlaamsch broodhuys, halen we lekkere kazen bij Kazerij Stalenhoef en dekken we de tafel gezellig! En als je nog paasbrood over hebt straks, deel ik een heerlijk wentelteefjes recept van paasbrood!
image2 - 8 x Paasrecepten en deco tips

Hopelijk hebben deze paasrecepten jullie wat inspiratie gegeven en kunnen jullie gaan genieten van een bl-EI pasen dit jaar!

Maak je een gerechtje van de blog? Vergeet dan niet om een foto er van te maken en tag het met #culinessarecepten op Social Media. Ik wil heel graag zien wat jullie maken!

Screen Shot 2016 06 27 at 12.53.32 AM 300x113 - 8 x Paasrecepten en deco tips
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met een bedrijf of merk. Echter lees je hier wel mijn mening.

0/5 (0 Reviews)