Dat ik mega fan ben van het Conservatorium hotel is denk ik geen geheim meer, toch 😉 Ik mocht onlangs plaatsnemen aan een wel heel bijzondere tafel tijdens een wel heel bijzondere avond. Chef Schilo van Coevorden gaf er namelijk zijn Culinaire vertolking van de 7 sins tijdens een Bal Masque. Speciaal voor IENS CarteBlanche bereidde getalenteerde chef Schilo van Coevorden een Halloween diner van 7-gangen gebasseerd op de 7 zonden: ijdelheid, hebzucht, lust, jaloezie, gulzigheid, luiheid en wraak. Iets waar hij al heel lang mee in zn hoofd zat, maar wat hij nog nooit had gedaan. Er kwam dus stiekem een droom van hem uit en wat cool dat ik dat meemaakte.  Samen met de BF ging ik erheen. Toen we er van hoorden was het duidelijk, we moesten als een malle kaartjes kopen. En lucky us, ik kocht het allerlaatste kaartje voor de BF en we konden niet wachten. We waren een van de 80 lucky ones.

image5 - 7 sins Ball Masque in het Conservatoriumhotel
image7 - 7 sins Ball Masque in het Conservatoriumhotel

Een paar dagen voor het zover was sloeg dan toch wel een beetje de stress toe. Wat moest ik aan en oh waar zou ik het perfecte masker scoren? Mijn allerliefste BF kwam thuis met een kadootje. Een masker voor hem en een voor mij. Yay! En wat was die mooi. Heel blij mee.

Op de avond zelf kwamen we binnen en mochten we onder het genot van een drankje nog even wachten voor we naar boven mochten. De aanwezige gasten hadden goed hun best gedaan. De een nog beter dan de ander; van mooie jurkjes tot hele pikante gewaden. Ik heb ze allemaal voorbij zien komen.

Ik kon het niet laten en vroeg of ik iets eerder naar boven mocht. En ik had mazzel. Wat was de ruimte mooi ingericht! We gingen zitten en hebben genoten van een culinair spektakel. Het ene gerechtje nog lekkerder dan het andere en als afsluiter per stel twee verschillende toetjes.

Mijn conclusie van deze avond: Waanzinnig! Genieten! Bijzonder!

Eerder at ik al bij Taiko, ging Eva een cocktail drinken bij the Tunes bar en mocht ze er ook overnachten en last but not least staat het komende jaar van Taiko in het teken van Wasabi. Mee die ging voor ons voorproeven en haar stukje lees je hier.

image8 - 7 sins Ball Masque in het Conservatoriumhotelimage9 - 7 sins Ball Masque in het Conservatoriumhotelimage10 - 7 sins Ball Masque in het Conservatoriumhotel image2 1024x1024 - 7 sins Ball Masque in het Conservatoriumhotel

Screen Shot 2016 06 27 at 12.53.32 AM 300x113 - 7 sins Ball Masque in het Conservatoriumhotel
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via Instagram, Twitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

[pexblogposts pex_attr_title=”Dit vind je misschien ook leuk” pex_attr_cat=”3″ pex_attr_layout=”columns” pex_attr_number=”4″ pex_attr_columns=”4″][/pexblogposts]