Sinterklaasrecepten borrelen // Met de mini die nu alweer 4 jaar is en dus naar school gaat zit ik al bijna twee weken in de Sinterklaasmodus. Eerst was ze bang, maar nu begint ze het steeds leuker te vinden. Ze heeft letterlijk het hele afgelopen jaar naar het Sinterklaasjournaal gekeken. Dus de afgelopen tijd hebben we lekker veel tekeningen gemaakt, schoentjes gezet, pepernoten gebakken op school en eindelijk is het dan zover. De goedheiligman komt de 5e ook bij ons langs. We gaan lekker met de familie samenzijn en genieten van lekkere hapjes. Dat bracht mij op het volgende idee. Ik maakte vorig jaar dus de pepernoten tiramisu en dit jaar deelde ik een sabayon met een crumble van kruidnoten, maar bij mijn fellow foodies vond ik een aantal recepten die ik met jullie wil delen die perfect zijn om te borrelen. Zo kun je gezellig een beetje eten tussen de gedichtjes door. Veel plezier met deze 7!! sinterklaasrecepten!
sinterklaas recepten 1024x512 - 5 x Sinterklaasrecepten om te borrelen

Sesanne, van the Lion Kitchen maakte een heerlijke banketstaaf. Aangezien ze niet echt een zoetekauw is verbaasde het me niet dat dit niet een traditionele banketstaaf is maar een hartige. Lekker gevuld met kruidig gehakt naar het recept van haar mama.

Maura van YLT is een kei in burgers, in plaats van een grote burger kan je natuurlijk ook mini burgertjes maken of deze heerlijke garnalen burgers geserveerd in een sla blaadje. Zien deze er niet goddelijk lekker uit?

Ianna deelde eerder dit jaar deze Indiase aardappelkoekjes met groene-chutney en die passen heel goed bij een borrel. Lekker knapperig en warm en dan dippen in de frisse groene chutney.

Maar ik heb ook een lekkere Thaise pompoensoepDie past perfect bij zo een avondje: iedereen kan beginnen met een lekker kopje soep en dan door naar het volgende hapje.
IMG 2090 1024x1024 - 5 x Sinterklaasrecepten om te borrelen

Ik wens jullie een fijne sinterklaasavond toe!

 

Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - 5 x Sinterklaasrecepten om te borrelen

Nog meer maken van mijn blog?  Dan moet je zijn bij mijn recepten .

ps Heb jij iets gemaakt? Dan vind ik het leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

0/5 (0 Reviews)