Baambrugs big bundel van de Lindenhoff en Baambrugs big roast

Baambrugs big bundel + Baambrugs big roast // Er lijkt geen einde aan de zomer te komen dit jaar en wij mogen niet klagen. Soms is het best een beetje warm, maar over het algemeen. MAMA mia heeeeeerlijk! Lekker veel buiten zijn, makkelijke maaltijden en dus ook een beetje barbecuen.

Een van onze familie favorieten is de Lindenhoff in Baambrugge, wij vinden het fijn om er lekkere dingen te scoren en de mini’s zijn er graag om met de dieren te knuffelen en tractor te rijden. Nadat je klaar bent met boodschappen doen is er ook een leuk cafeetje waar je een koffie kunt drinken en een appeltaartje kunt eten. Zo gezellig!

lindenhoff baambrugge

Niet alleen kun je er lekker winkelen, ze organiseren ook leuke events en workshops. Zo komt er deze maand weer een super gaaf event: een heus Baambrugs big roast op 25 augustus.

Baambrugs big roast

Op 25 augustus kun je vanaf 11 uur bij dit gave event aanwezig zijn. Kom zelf worsten draaien onder begeleiding van dé worstkoningen van Nederland Brandt & Levie worstmakers op het Worstplein, proef onze Baambrugse big van ’t spit klaargemaakt door chef Rudolf brand van restaurant Circl, ontdek onze ambachtelijke hotdogs van de barbecue, kinderen mogen zelf worstenbroodjes maken in de houtoven, spelen in de speelwijde en genieten van de dieren op de boerderij. Verder zijn er ook nog wijnproeverijen en live muziek…kortom genoeg te beleven! Check hier dan het even om op de hoogte te blijven:
https://business.facebook.com/events/473631963072953/

WIN! Een Baambrugs big bundel

Baambrugs big
Op zoek naar gezond en smaakvol varkensvlees werkte Ben te Voortwis samen met Robert Kranenborg om een bijzonder ras te kruisen. Zo ontstond in 1992 het Baambrugs Big op het erf van Lindenhoff.

Om alvast in de sferen te komen wil ik jullie een leuk Baambrugs big bundel pakket aanbieden. Ze hebben zulke lekkere dingen voor op de BBQ dat ik eigenlijk nooit goed kan kizen. Wij zijn mega fan en oh my gawd did someone say bacon whisky jam? Dat was werkelijk bizar hoe lekker dat was! Niet te geloven. Echt niet..echt niet.Kijk zelf maar even mee.

In de Baambrugs big bundel die ik mag weggeven zit:

  • 2 kg Baambrugs big varkensbuik
  • 4 x Baambrugs big venkelworstje
  • 4 x Ereburger superluxe burgers gemaakt van entrecote en varkensbuik
  • 4 brioche hamburgerbroodjes (voor bij de ereburger)
  • 1 potje Bacon & whiskey jam (voor bij de ereburger)

Wij maakten er zoveel lekkers mee, kijk je even mee?

Bij een Italiaans welkom thuis maaltijd hoort ook een geroosterd worstje. De mini at het bijna helemaal alleen op.

Verder maakten we de ereburgers klaar. Deze zijn speciaal ontwikkeld door Chef Laurentz Craane. Laurentz won al twee keer de prijs van de “beste burger van Nederland” en die whisky bacon jam is naar een geheim recept (dat ik wel zou willen hebben!!). De jam is gemaakt van heerlijke knapperig gebakken Baambrugs big buikspek, Farmhouse ale bier en whiskey met een mooie balans tussen zoet, zout en vet.

ere burger lindenhoffere burger lindenhoff

Ook verraste de BF me ook met heerlijke koude noedels en super krokante buikspek. We hebben zelf nog een portie van de buikspek in de freezer, dus kunnen we er nog een keer van genieten.

Wat jij moet doen om deze fantastische Baambrugse big bundel te winnen? Sharing is caring zeg ik altijd. Vertel mij even voor wie je gaat koken en dus met wie je dit lekkere pakket gaat delen en waarom <3

Ik stuur de winnaar een berichtje, dus zorg dat je een geldig email adres achterlaat.

Wie zie ik op het event: bit.ly/2ONNl1R

Lindenhoff
Rijksstraatweg 21, 1396 JC Baambrugge

culinessa signature posts new

Meer lekkere recepten vind je hier.
ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met een bedrijf of merk. Echter lees je hier wel mijn mening.

Dit vind je misschien ook leuk

Cecconis Amsterdam

Culinessa tips: Restaurant Cecconi's Amsterdam

Restaurant Cecconi’s Amsterdam // We love Italian food…did you not notice? Vast wel en leuke anekdote. Zo af en toe […]

Read More
Indonesische Nasi kuning

Recept Nasi Kuning

Nasi Kuning // Een van de klassiekers uit de Indonesische keuken die hier op Culinessa.com niet mag ontbreken is Nasi […]

Read More
thaise groene curry met kip

Recept Thaise groene curry met kip

Thaise groene curry met kip of Gaeng Kiaw Wan Gai// Het wordt weer kouder en dan ga ik toch terug […]

Read More
tonijn tartaar met een pittige mayo

Recept Tonijn tartaar met een pittige mayo

Tonijn tartaar met een pittige mayo // Oh la la, ik ben al een beetje aan het nadenken hoe ik […]

Read More