Culinessa tips: Cucina Elena Vleuten

Cucina Elena Vleuten // Nadat ik op social een aantal keren deze leuke pizzeria voorbij zag komen besloten wij toen we er toevallig langsreden om er een pizzaatje af te halen. Ik ben steeds vaker aangenaam verrast in Utrecht, dus dit is een welkome ontdekking.
Een volgende keer gaan we rustig zitten, maar ik moet mijn enthousiasme met jullie delen: wat een leuke tent! Ik sprak de eigenaar, Hugo, en die vertelde me vol enthousiasme dat hij afgelopen november is begonnen met dit leuke tentje.
Cucina Elena
Zijn overgroot tante Helena woonde in Italie en daar at hij voor het eerst een pizza zoals het hoort. Maar ook zijn vrouw Ellen, die heel trots prijkt als het gezicht van de zaak, vormt de basis voor de naam van dit restaurantje: Cucina Elena.
Je stapt er binnen en het is er een gezelligeheid van jewelste: lekker veel roze en geel. Buiten zitten kan ook! Heeeel even waande ik me op deze mooie zomerse zondag in Italie. Gezellige tafels met stoeltjes staan voor je klaar. 
cucina elena vleuten
Italiaanse pizza’s
Op de kaart diverse pizza’s, gebakken in een houtoven, maar wij aten deze keer een pizza met salami. Heerlijk en wat hebben we allemaal zitten smullen. De kleine mini die at wel twee stukken en zat letterlijk van oor tot oor onder de pizza, want hij was zo lekker de saus.
Wij gaan gauw terug in ieder geval. Perfect als het zonnetje schijnt, wijntje erbij en wat anti pasti als voorafje oh en ik moet natuurlijk een keertje de tiramisu proeven! Dat MOET!
cucina elena vleuten
Cucina Elena
Stationsstraat 53
030 – 677 18 88
Vleuten – Utrecht

culinessa signature posts new

Meer lekkere recepten vind je hier.
ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

 

Dit vind je misschien ook leuk

Recept nacho's met Hollandse garnalen

Recept nacho’s met Hollandse garnalen // Ik heb voor het eerst van mijn leven super verse Hollandse garnalen gegeten. Ik […]

Read More
chinese witte kip

Recept Chinese witte kip

Recept Chinese witte kip // Dit is een recept waar wij eens in de zoveel tijd zoveel zin in kunnen […]

Read More
keuken opruimen stoffer blik zwart

Culinessa lifestyle: Hoe krijg ik mijn huisje spik en span na het koken

De keuken opruimen – Vandaag weer een wat persoonlijkere topic; namelijk hoe ik mijn huisje weer spik en span krijg […]

Read More
karcher floor cleaner fc5

Culinessa lifestyle: Review Karcher Floor Cleaner FC 5

De Kärcher Floor Cleaner FC 5 – Vandaag vertel ik jullie alles over mijn ervaring met de Kärcher Floor Cleaner FC […]

Read More