Tip! Snurk horizontal wear – Slapen met eten ;)

Snurk horizontal wear // Vandaag tip ik jullie iets heel leuks, tenminste ik vind het zelf heel leuk en denk dat jullie ook moderne slaapkleding kunnen waarderen. Dat wij hier gek zijn op eten weten jullie intussen al, maar wij houden er ook van om te gaan slapen en aan eten te denken. Whahaha eigenlijk denken wij de hele dag aan eten, zelfs in onze slaap denk ik. 

Snurk beddengoed

Ik was aan het neuzen op de site van Snurk beddengoed (van de geweldige dekbedden) en de grote mini spotte gelijk een leuk setje. Mama die is gaaf, die wil ik aan naar school. Ik legde uit dat het een pyjama was en toen zei ze oh maar dat is toch cool. Naar bed gaan met een ijsje, dat wil ik. Zowieso vind ik de categorie naam briljant; horizontal wear; dat klinkt toch veel toffer dan een pyjama of een slaappak. 

Keuzestress, gaan we voor bananen, ijsjes, croissantjes of goudvissen?

De volgende ochtend stond de grote mini op en vroeg aan me of ik haar pyjama nog had besteld en of ik er ook eentje voor haar broer had. Eigenlijk kon ik niet kiezen, maar ging voor de kleine mini en ikzelf voor de banaantjes. Ze hadden ook croissantjes, dus ik kon maar moeilijk een keuze maken, maar toch heb ik me braaaaf gehouden aan mn eerste keus. En taraa zie hieronder het resutlaat.

Niet alleen is de stof waanzinnig lekker soepel, het is ook nog eens…en van een hoogwaardige kwaliteit gemaakt. Ik weet nog heel goed dat ik voor het eerst een pakje kocht voor de baby toen ik zwanger was van de eerste en dacht, waarom maken ze voor ons geen pakjes met zulke zachte stoffen. S C O R E! Die van Snurk beddengoed zitten zo lekker comfy en ik denk dat ik deze weleens ga dragen als ik op stap ga, gewoon omdat ik de print zo tof vind.

Ik spotte ook nog een leuke sale op de site, maar helaas zaten er niet meer de juiste maten bij. Voor de winter zou ik namelijk heel graag een gezellig lange mouw pak scoren. De marbles van vorige winter vind ik echt zo leuk, dus ben ik heel benieuwd wat voor prints er het komende seizoen aankomen.

Oh en grappig detail, de BF wil er nu ook eentje. Het liefst zo hysterisch mogelijk en de grote mini wil gaan slapen met een dekbed met paarden. Genoeg kado suggesties voor de komende tijd dus.

Wie van jullie is ook fan? Ik sluit me in ieder geval aan bij hun motto: de kunst van het slapen en nietsdoen vieren! 

culinessa signature posts new
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met een bedrijf of merk. Echter lees je hier wel mijn mening.

Dit vind je misschien ook leuk

wasterras less

Lekker borrelen EN de was doen bij Tulp Amsterdam

Wasterras bij de Tulp Amsterdam – Wat een briljante zet! Het is zaterdag en ik ben bezig met het huishouden. […]

Read More

Restaurant Daalder / Dennis Huwae

Vandaag deel ik een stukje over Restaraunt Daalder, maar eigenlijk ook wel een beetje over Dennis Huwae. Ik ontmoette hem […]

Read More

Persoonlijk: een kijkje in de nieuwe kinderkamer

Een nieuwe kinderkamer – Ik werd vorige maand behoorlijk met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik zat in de […]

Read More
vietnamese omelet garnalen culinessa

Recept Vietnamese omelet met garnalen

Vietnamese omelet – Samen met Bo van Beaufood.nl, die behalve collega foodblogger eigenlijk ook een beetje mijn buurvrouw is, maakte […]

Read More