5 x makkelijke soepen

Makkelijke soepen! Is iedereen aan het bijkomen van de feestdagen? En heb je geen zin om moeilijk te doen? I got you covered 😉 Eerder vertelde ik jullie al dat je bij het maken van een soepje ongeveer een halfuurtje nodig hebt. Je verzamelt je ingredienten, snijdt van te voren alles en dan is het appeltje eitje. En ja het is echt zo makkelijk. Ook zijn dit perfecte soepen om van te voren te maken. Heb je een drukke week, dan kan je zo een soepje va te voren maken en de volgende avond ervan genieten. Stokbroodje, kaasje ernaast en you are good to go!

Tomatensoep
De favo van mijn mini’s is tomatensoep met gehaktballetjes. Mijn dochter wil er het liefst verse sneetjes brood naast en ze is een gelukkig mens. Om de soep op te vullen, kook ik soms wat elleboogjes macaroni en voeg die dan toe aan de soep. Zo wordt ie nog zwaarder. Wil ik er meer een Anitiliaanse draai aan geven dan kook ik maiskolven in stukken gesneden mee. En bij deze soep cheat ik, want de romige tomatensoep van Unox is hun favoriet. 

Courgette soep

Brocollisoep

Thaise Pompoensoep

Bloemkoolsoep
bloemkoolsoep

Ik ben benieuwd of jullie nog een ander soepje zouden willen zien hier op de blog. Laat het aub in een comment weten, dan ga ik hard aan de slag voor jullie!

culinessa signature posts new

Meer lekkere recepten vind je hier.
ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.