Restaurant ACE – een nieuw pareltje in AMSTERDAM

In case you missed it, vorige week opende er weer een nieuw pareltje aan de Utrechtsestraat 33. Restaurant ACE is een sfeervolle zaak, met veel donkere accenten, knusse boots en heel attente bediening. In de buik van het beestje staat chef Rik Thesing te rocken. Een bekende naam van o.a. Ron Blauw en The Bishop, waar hij al menig hart wist te veroveren met zijn kookkunsten. En nu in zijn eigen zaak ACE neemt hij zijn gasten mee op een avontuur van exotische smaken en onverwachte combinaties.

Natuurlijk gingen wij even proeven en dat was zeker een plezier voor het oog en de mond. Fav’s waren toch wel het prachtige patétje met “Amsterdams” tafelzuur en de fregola met dashi van eekhoorntjesbrood en een perfect gegaard eitje. Super zacht en romig, met een crispy touch en volle umami smaak. Zeker unieke smaakcombinaties, maar absoluut geen missmatch. In fact, we love it!

Restaurant ACE

Restaurant ACE

ACE laat ook zien dat goed dineren prima betaalbaar kan zijn. Hun wisselende menu begint bij €38 voor 3 gangen en kan naar wens worden opgerekt naar €65 voor 6 gangen. Vanaf januari komt er ook een à la carte menu bij, dus we zijn erg benieuwd wat dat met zich mee zal brengen.

Restaurant ACE

Restaurant ACE

 

Restaurant ACE
Utrechtsestraat 33 Amsterdam
020-6269139
info@restaurantace.amsterdam

 

culinessa signature posts new
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog?Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via Instagram, Twitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

Dit vind je misschien ook leuk

wasterras less

Lekker borrelen EN de was doen bij Tulp Amsterdam

Wasterras bij de Tulp Amsterdam – Wat een briljante zet! Het is zaterdag en ik ben bezig met het huishouden. […]

Read More

Restaurant Daalder / Dennis Huwae

Vandaag deel ik een stukje over Restaraunt Daalder, maar eigenlijk ook wel een beetje over Dennis Huwae. Ik ontmoette hem […]

Read More

Persoonlijk: een kijkje in de nieuwe kinderkamer

Een nieuwe kinderkamer – Ik werd vorige maand behoorlijk met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik zat in de […]

Read More
vietnamese omelet garnalen culinessa

Recept Vietnamese omelet met garnalen

Vietnamese omelet – Samen met Bo van Beaufood.nl, die behalve collega foodblogger eigenlijk ook een beetje mijn buurvrouw is, maakte […]

Read More