Kerst in het Conservatorium Hotel

Als ik aan kerst denk, dan denk ik aan quality time met m’n loved ones. Kroelen op de bank met lekkere hapjes. Mooie kleertjes aan en heerlijk uitgebreid dineren! Maar voor velen van ons brengt dit uitgebreide diner behoorlijk wat stress met zich mee, maar dat is dus helemaal nergens voor nodig. Er zijn zat restaurants die het denken en bereiden met liefde voor je doen. All you have to do is show up 😉

Pareltje onder de restaurants is natuurlijk ons geliefde Taiko. Chef Schilo van Coevorden weet er altijd een feestje van te maken. En ook dit jaar staat er een prachtig kerstmenu op de kaart zowel bij Taiko als bij de Brasserie. Think scallop ceviche, perfect bereide beef Wellington, candied chestnuts en een prachtige winter garden als dessert. Hmmmmm. Wij mochten even voorproeven en laten je graag zien wat je kan verwachten met de kerst in het Conservatorium Hotel.

En als je jezelf echt in de watten wilt leggen, moet je ook zeker even hun Christmas package bekijken!

Taiko Christmas Menu

Taiko Christmas Menu

Taiko Christmas Menu

Taiko Christmas Menu

North Sea turbot miso hazelnuts

Taiko Christmas Menu

Japanese winter garden

 

 

culinessa signature posts new
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog?Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via Instagram, Twitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

Dit vind je misschien ook leuk

wasterras less

Lekker borrelen EN de was doen bij Tulp Amsterdam

Wasterras bij de Tulp Amsterdam – Wat een briljante zet! Het is zaterdag en ik ben bezig met het huishouden. […]

Read More

Restaurant Daalder / Dennis Huwae

Vandaag deel ik een stukje over Restaraunt Daalder, maar eigenlijk ook wel een beetje over Dennis Huwae. Ik ontmoette hem […]

Read More

Persoonlijk: een kijkje in de nieuwe kinderkamer

Een nieuwe kinderkamer – Ik werd vorige maand behoorlijk met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik zat in de […]

Read More
vietnamese omelet garnalen culinessa

Recept Vietnamese omelet met garnalen

Vietnamese omelet – Samen met Bo van Beaufood.nl, die behalve collega foodblogger eigenlijk ook een beetje mijn buurvrouw is, maakte […]

Read More