GODIVA goes Albert Heijn

We kennen allemaal de lekkere Godiva chocolade, maar mocht je het nog niet kennen dan kan je daar gauw verandering in brengen. Godiva is namelijk een samenwerking met Albert Heijn aangegaan dus nu liggen de goodies ook in Nederland in de supermarktschappen!

Om dit te vieren was het Pillows hotel even omgetoverd tot Godiva Mansion en terwijl wij verleid werden door de zwoele tonen van Sherry Dyanne en genoten van een chocolate cocktail-shaker (ja, er was ook eye-candy) gingen we ons te buiten aan A-L die lekkere C-H-O-CO-L-A-D-E!

Professor Cocktail

Chocolate Pearls

Ik onderging een chocolate reading, dook in bed met Godiva (get your mind out of the gutter) en vroeg de chocolatier Damien André de oren van het hoofd.

Volgens de chocolate reading die ik onderging ben ik dus een “Hazelnut oyster”. Maar mijn personal favs zijn definitely de “Ganache Heart” en de “Salted Caramel” om nom nom. Uiteraard is er voor ieder wat wils, dus ff goed opletten want of het nou een lekkere reep, praliné of bonbon is, je kan het straks allemaal in je mandje doen bij het boodschappen doen! En nu op naar de Appie 😉

Godiva Damian André

Godiva Pralinés

 

culinessa signature posts new
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog?Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via Instagram, Twitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

Dit vind je misschien ook leuk

wasterras less

Lekker borrelen EN de was doen bij Tulp Amsterdam

Wasterras bij de Tulp Amsterdam – Wat een briljante zet! Het is zaterdag en ik ben bezig met het huishouden. […]

Read More

Restaurant Daalder / Dennis Huwae

Vandaag deel ik een stukje over Restaraunt Daalder, maar eigenlijk ook wel een beetje over Dennis Huwae. Ik ontmoette hem […]

Read More

Persoonlijk: een kijkje in de nieuwe kinderkamer

Een nieuwe kinderkamer – Ik werd vorige maand behoorlijk met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik zat in de […]

Read More
vietnamese omelet garnalen culinessa

Recept Vietnamese omelet met garnalen

Vietnamese omelet – Samen met Bo van Beaufood.nl, die behalve collega foodblogger eigenlijk ook een beetje mijn buurvrouw is, maakte […]

Read More