Helaas is restaurant WOO BROS gesloten. We hebben er met heel veel plezier gegeten, dus laten we dit artikeltje online staan.

Alweer bijna twee jaar geleden ging ik voor het eerst naar restaurant Woo Bros. Een Aziatisch restaurant. Hier eet je niet alleen Chinees, maar ook Japans, Thais en Indonesisch. De kok heeft heel goed zijn huiswerk gedaan en kookt er echt met liefde. Het concept bij Woo Bros is het beste te omschrijven als Shared dining. Op de kaart dus allerlei verschillende gerechtjes uit verschillende Aziatische landen, maar dan geen gekkigheid. 

Eigenlijk is het een verborgen pareltje. Je moet weten dat het er zit en ja, het is even omfietsen, maar zo de moeite waard! Samen met Eva van Mrs Anchelon bezocht ik de tent en werd aangenaam verrast door de lekkere Lychee Mojito en het heerlijke Aziatische eten. De sushi met soft shell crab en de beef met peperkorrels waren echt heel lekker. De lychee mojito, daar heb ik mijn best voor gedaan te leren hoe ik het voor mezelf thuis zou kunnen maken. Een van mijn guilty pleasures. Love it! Onlangs had ik met Igrien van de Avant Guardian een get together bij Woo Bros. We gingen het nieuwe herfstmenu proeven en dat was genieten! Uiteraard begon ik met een heerlijke Lychee Mojito!

IMG 2016 683x1024 - Restaurant Woo Bros in Amsterdam - 020 tip

We aten de volgende gerechten bij Restaurant Woo Bros:
Gestoomde oesters met gember en lente-u
Gestoomde buns met krokant gebakken soft shell krab
Loempiaatjes
Thaise biefstuk salade
Pikante Szechuan kip met vier soorten peper
Gewokte groenten
Zeebaars in een romige Thaise curry
Tropische garnalen
Matcha Swirl Cheesecake

IMG 20601 683x1024 - Restaurant Woo Bros in Amsterdam - 020 tip
T
ropische garnalen

We hebben er heerlijk gegeten en zijn in de watten gelegd. Ik kan eigenlijk niet kiezen welk gerechtje ik deze keer nou lekkerder vond. Eigenlijk vond ik alles steengoed en werd ik per gang verrast met de heerlijke combinaties. Je proeft ook de liefde in het eten! Al met al goede service, fijne sfeer en lekkere old skool R&B tunes. Het is perfect voor een intieme date, maar je kunt er ook gerust met kinderen naar toe. De keuken is namelijk geopend vanaf 16hr, dus borrelen en vroeg eten; dat kan!

HEERLIJK! Ik ben de BF aan het overhalen om er met de feestdagen ook te eten, want dit moet hij proeven. Met de kerst zijn ze ook geopend en bieden een 3,5 gangen menu aan voor 45 euro per persoon.

Tot gauw Woo Bros!

PS: Parkeren kun je overigens heel handig onder de Albert Heijn en die zit er recht tegenover.

IMG 2031 1024x640 - Restaurant Woo Bros in Amsterdam - 020 tip 
Loempiaatjes

IMG 2046 1024x712 - Restaurant Woo Bros in Amsterdam - 020 tip 
Gestoomde buns met krokant gebakken soft shell krab

IMG 2047 1024x683 - Restaurant Woo Bros in Amsterdam - 020 tip

Thaise biefstuk salade

IMG 2068 683x1024 - Restaurant Woo Bros in Amsterdam - 020 tip

http://www.woobros.nl
Jodenbreestraat 144

T: 020 – 4280 488
M:Reservations@woobros.nl
Open di tm zo van 16hr tot en met 23hr

Screen Shot 2016 06 27 at 12.53.32 AM 300x113 - Restaurant Woo Bros in Amsterdam - 020 tip
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via Instagram, Twitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

[pexblogposts pex_attr_title=”Dit vind je misschien ook leuk” pex_attr_cat=”3″ pex_attr_layout=”columns” pex_attr_number=”4″ pex_attr_columns=”4″][/pexblogposts]