Kookboek review Yvestown Kookt

De feestjes bij YvesTown zijn de aller aller aller coolste en daar MOET je gewoon bij zijn. Yvonne is gewoon heel cool namelijk 😉 En vanuit een foodie hart geredeneerd: er is altijd lekker veel eten EN super gezelschap EN als er een boek uitkomt is het extra feest. Toen ik de invite ontving wist ik dat ik er gewoon heen moest.

Samen met Mee en de nieuwe mini ging ik gezellig een dagje road trippen. We kwamen aan in Lommel en het was gelijk een dolle boel. Wat hebben we heerlijk gegeten en gekletst en gedronken.Yvestown Kookt tafel
Over Yvestown Kookt
De quiche is werkelijk verrukkelijk; dus die ga ik heel gauw weer maken. Ook maakte Yvonne een lekkere yoghurt saus voor bij de bonen salade en was de tonijnsalade op zn Yvestown to die for. De chocolade cheesecake potjes roepen mij en de sla tacos met tonijn zien er verrukkelijk uit. Oh en de kipsates met bier en honing.

Ook het toetje met een toefje slagroom was een aanrader en zag er feestelijk uit! Dit boek is denk ik wel het mooiste boek tot nu toe. Ik ben gek op de kaft, de recepten die goed te doen zijn en de fotografie is wederom een feestje. De recepten en verhalen uit dit boek komen van haar column uit het weekendmagazine Sjiek van “Het belang van Limburg”.

Je kunt heel makkelijk met de seizoenen meekoken en de gerechten zijn, zoals ze zelf zegt: eerlijk eten zonder al teveel toeters en bellen. Tevens zijn de gebruikte ingredienten te koop in de supermarkt en zit je binnen een halfuur te smikkelen! OH ja en Yvonne is net als ik gek op BBQen.
toetje yvestown
yvestownkookt01
Wil je nog meer over Yvonne lezen en waarom ik zo een fan ben? Lees dan ook mn interview met haar, mijn stukje over haar boek YvesTown in de keuken of maak deze lekkere snelle kaneelbroodjes.
lets get cooking
 
YvesTown kookt
Auteur: Yvonne Eijkenduijn
Euro 24,99
Uitgever: WPG uitgevers Belgie
O.a hier te koop

culinessa signature posts new
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via Instagram, Twitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

Dit vind je misschien ook leuk

maizena koekjes

Recept Surinaamse Maizena koekjes

Vandaag deel ik weer een andere favoriet hier thuis, namelijk het recept voor Surinaamse maizena koekjes. Supermakkelijk en heeeuuul lekker! […]

Read More
cucina elena vleuten

Culinessa tips: Cucina Elena Vleuten

Cucina Elena Vleuten // Nadat ik op social een aantal keren deze leuke pizzeria voorbij zag komen besloten wij toen […]

Read More
griekse pita's

Recept Griekse pita's

Recept Griekse pita’s // Vandaag deel ik met jullie een recept waar ik mega enthousiast over ben, namelijk home made […]

Read More
pitabrood culinessa

Alles over Koolhydraten - mijn inzichten

Eerder deze maand mocht ik deelnemen aan een workshop over Koolhydraten. Onder begeleiding van prof. dr. Frans Kok, hoogleraar humane […]

Read More