Simpele eiersalade

Soms is het ook leuk om een fijn ontbijtje te hebben zonder al teveel poespas! Deze salade zou niet misstaan als ontbijt voor pasen! Als jong meisje werd ik elke dag verrast door een ontbijtje van mijn moeder. Ik zeg verrast omdat ik het soms heerlijk vond en soms wel kon janken bij het zien van wat er op mijn ontbijtbord lag. Deze salade was een grote winnaar en als ik dan naar beneden kwam en ik zag het op mijn bordje/boterham, dan begon de dag met een lach.

 

Egg Salad Culinessa

Recept voor een Eiersalade
Voor 4 personen

Ingrediënten
6 eieren – hardgekookt
8 EL Mayonnaise
Zout
Peper
[optioneel: bieslook]

Methode
Gebruik een eisnijder of snijd zelf de eieren in kleine stukjes.
Leg de stukjes ei in een kom en voeg de mayonnaise toe.
Meng goed door elkaar.
Breng op smaak met zout en peper.
[Optioneel: strooi er fijngehakte bieslook overheen]

Tip! Wil je variëren, dan kun je er ook truffel olie aan toevoegen.
Wil je een salade met een beetje pit, dan voeg je een madame Jeanette toe. 
Een snufje kerriepoeder doet ook wonderen. 

Vrolijk pasen allemaal!

Vond je dit receptje voor een eiersalade lekker, neem dan ook een kijkje bij mijn andere recepten of bekijk rustig het receptenoverzicht  hier.