Ik mocht onlangs een kijkje nemen in het supergave Holistik Reformhouse georganisseerd door niemand minder dan Karlijn en Evelyn van Holistik.nl. Beiden twee super inspirerende dames die zich bezighouden met goed zijn voor je lijf, je brein en je geest. Ook zijn ze goed in het samenbrengen van like minded people en merken.

holistik - 10 x Holistik merken

Holistik Reform House

Een event waar 25 ondernemers samen komen die staan voor mooie producten en diensten die zijn geproduceerd met respect voor mens, dier en natuur. Ik ging dus heel nieuwsgierig een kijkje nemen. Zo jammer dat ik niet alle merken heb kunnen spreken, maar hieronder deel ik de merken die ik heb gesproken of waarvan ik vind dat jullie ze ook moeten leren kennen. Het zijn bijzondere merken met een betekenis, die graag goed willen doen.

Mijn conclusie na het bezoeken van het Holisitk Reform House

Wat gaaf om te zien dat er zoveel merken zijn die laten zien dat een holistische leefwijze niet alleen maar yoga, kruidenthee en meditatie is. Ik weet wel dat ik iets beter op mijn voeding wil gaan letten en wat meer tijd voor mezelf moet maken om te mediteren en yoga te beoefenen. Een goed moment om daar mee te starten na het bezoeken van zoveel positive merken.

Mijn favorieten van het Holistik Reform House

La Dress
Ik ben gek op de kleding, de service en het gemak van de spullen die La Dress op de markt brengt. Ik ging op vakantie, stopte zo mijn jurk in mijn koffer, opgevouwen en wel. Ik hing hem op en taraa, geen kreukels te bekennen. Ook weet ik dat het materiaal waar ze mee werken super snel droogt. Binnen een halfuur kan je kledingstuk droog zijn. Hoe tof dat ze nu ook een sportslijn hebben! Geweldig en voor mijn een extra motivatie om wat aan mijn conditie te gaan doen.

Urban Goddess
Yoga kleding hoeft niet suf te zijn. Sterker nog, Urban Goddess spreekt de taal van 2017. Fris, vernieuwend en best een beetje gedurfd met nog steeds een hele fijne pasvorm en ook nog eens materialen die voldoen aan de richtlijnen voor Global Organic Textile Standard certified fabrics. I like!

Armed Angels
Dit merk heeft waanzinnig leuke kleding en hoe fijn dat je weet dat er ook duurzaam en verantwoord met de leveranciers wordt omgegaan. Na het spreken van de PR mevrouw, kon ik het niet laten en kocht een hele mooie jurk voor mezelf. Voelt toch wel heel fijn als je weet dat je iets aanhebt wat goed is.

Nourished Nederland
Een te leuke webshop met hele gave merken en ook de verpakkingen van bijvoorbeeld, Bondi Wash en Sans Ceuticals zijn mooi om naar te kijken. Ook vond ik het leuk te zien dat ze ook make up van het merk Ere Perez verkopen.

Twentytwonotes
Gave verpakkingen met een minimalistisch design. Ze verkopen mooie lifestyle spulletjes die je kunt gebruiken voor je lichaam, als je op reis gaat, maar ook hebben ze bijvoorbeeld een natuurlijke cleanser om je keuken te boenen. Ik ben wel nieuwsgierig, dus deze gaat op mijn wish list.

RockyourWorld
In onze goodiebag zat een steen van Rock Your World, ik kreeg een rozenkwarts, te leuk. Grappige is dat deze steen altijd bij me terrecht komt. Ik denk dat het universum me iets wil vertellen. De steen staat namelijk voor o.a voor het geven van liefde, zelfvertrouwen en om blokkades opheffen. In deze fase voor mij waarbij ik te maken heb met de nasleep / het herstel van mijn hersenschudding meer dan welkom. Ook zag ik dat ze een amber spray hebben en die moet ik maar gauw gaan bestellen.

Erica
Sinds ik last heb van mn hersenschudding, heb ik op advies van jullie krillolie gekocht en vitamine d3. Beiden kocht ik bij de winkels van Erica. Hele fijne service en goed advies. Tijdens het event sprak ik ze kort, maar in de goodiebag wederom

Sue Food
Bekend van de mooie taartjes. En perfect voor zij die te maken hebben met allergieen en intolleranties. Ook hebben ze granola en bon bons. Smullen geblazen!

Zenzo Yoga
Goed zijn voor je lijf is net zo belangrijk en wat een leuke yoga events organisseert Zenzo Yoga. Ik wil heel graag een keer met mijn mama en zus hier naartoe, dus nu nog even kijken wanneer.

Voor de mini’s
Wij zijn gek op de fruit roll ups van bear nibbles en hoe leuk om die in mijn goodiebag aan te treffen. Voor de mama’s out there, kopen!

Hopelijk heb ik jullie een beetje kunnen inspireren!

image 13 683x1024 - 10 x Holistik merken
That’s me, leuke foto he 😉 Die werd gemaakt van mij en hoort bij de zoektocht naar Miss Erica

 

Screen Shot 2016 06 27 at 12.53.32 AM 300x113 - 10 x Holistik merken

Mijn recepten vind je hier.
ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.